Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tulcea alocă aproximativ patru milioane de lei în cadrul unui proiect ce vizează achiziția de autobuze electrice (DOCUMENT)

ro

27 Oct, 2023 17:00 1231 Marime text
  • Primăria Tulcea a încheiat un contract de 3.699.998,9 lei, fără TVA, cu firmele Adrem Invest, Seira RAV Automatic și Rolumial Electric Experts SRL
 
Primăria Tulcea a încheiat un contract de 3.699.998,9 lei, fără TVA, cu firmele Adrem Invest, Seira RAV Automatic și Rolumial Electric Experts SRL.
 
Obiectul achiziției este proiectarea, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția racordărilor la rețeaua electrică conform ATR-urilor, achiziția și montajul transformatoarelor în vederea instalării stațiilor de încărcare lentă și a stațiilor de încărcare rapidă pentru proiectul „Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 10 m, Tulcea”.
 
Lucrările și operațiunile necesare a fi realizate sunt: Realizarea racordărilor la rețeaua electrică conform soluției tehnice descrise în detaliu în cadrul Avizelor Tehnice de Racordare, la locațiile precizate. La realizarea racordărilor conform ATR-urilor, se vor avea în vedere elementele de detaliu din cadrul documentațiilor tip pentru realizarea branșamentelor conform specificațiilor tehnice emise de către compania de distribuție a energiei electrice. În conformitate cu soluțiile din ATR-urile emise pentru cele 4 locații se vor executa:
  • Obiectiv 1 – sediul Transport Public SA Tulcea: - Proiectare lucrări de tarif de racordare, conform specificații din A.T.R.; - Execuția lucrărilor de branșament nominalizate în cadrul A.T.R.; - Refacerea drumurilor, aleilor și zonelor de intervenție asupra spațiilor publice și a adiacențelor sale; - Procurarea și montajul unui punct de transformare cu capacitatea de 1000kVA 20/0,4kV, în anvelopă de beton conform specificații E-Distribuție, incluzând și cele solicitate în fișa de soluție; - Realizarea instalației de împământare aferentă punctului de transformare; - Întocmirea dosarului de utilizare și alte documente solicitate de către E-Distribuție, pentru punerea în funcțiune a noului loc de consum.
  • Obiectiv 2 – strada Navaliștilor – stația de călători Navaliștilor: - Proiectare lucrări de tarif de racordare, conform specificații din A.T.R.; - Execuția lucrărilor de branșament nominalizate în cadrul A.T.R.; - Refacerea drumurilor, aleilor și zonelor de intervenție asupra spațiilor publice și a adiacențelor sale, conform precizărilor din HCL nr. 161/27 Noiembrie 2014; - Procurarea și montajul unui punct de transformare cu capacitatea de 630kVA 20/0,4kV, în anvelopă de beton conform specificații E-Distribuție, incluzând și cele solicitate în fișa de soluție; - Realizarea instalației de împământare aferentă punctului de transformare; - Întocmirea dosarului de utilizare și alte documente solicitate de către E-Distribuție, pentru punerea în funcțiune a noului loc de consum.
  • Obiectiv 3 – strada Isaccei – stația de călători Colegiul N. Cornățeanu: - Proiectare lucrări de tarif de racordare, conform specificații din A.T.R.; - Execuția lucrărilor de branșament nominalizate în cadrul A.T.R.; - Refacerea drumurilor, aleilor și zonelor de intervenție asupra spațiilor publice și a adiacențelor sale; - Procurarea și montajul unui punct de transformare cu capacitatea de 630kVA 20/0,4kV, în anvelopă de beton conform specificații E-Distribuție, incluzând și cele solicitate în fișa de soluție; - Realizarea instalației de împământare aferentă punctului de transformare; - Întocmirea dosarului de utilizare și alte documente solicitate de către E-Distribuție, pentru punerea în funcțiune a noului loc de consum.
  • Obiectiv 4 – strada ing. Dumitru Ivanov – stația de călători Șantierul Naval: - Proiectare lucrări de tarif de racordare, conform specificații din A.T.R.; - Execuția lucrărilor de branșament nominalizate în cadrul A.T.R.; - Refacerea drumurilor, aleilor și zonelor de intervenție asupra spațiilor publice și a adiacențelor sale; - Procurarea și montajul unui punct de transformare cu capacitatea de 630kVA 6/0,4kV, în anvelopă de beton conform specificații E-Distribuție, incluzând și cele solicitate în fișa de soluție; - Realizarea instalației de împământare aferentă punctului de transformare; - Întocmirea dosarului de utilizare și alte documente solicitate de către E-Distribuție, pentru punerea în funcțiune a noului loc de consum.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Contractul a fost încheiat la data de 24 octombrie 2023, iar pe 25 octombrie a fost publicat în SEAP.
 
Despre Adrem Invest
 
Conform termene.ro, platformă consultată vineri, 27 octombrie 2023, Adrem Invest SRL a fost fondată pe 4 februarie 1993, are sediul pe strada Emanoil Porumbaru nr. 93 – 95, sectorul 1, București și obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Asociat unic în Adrem Invest SRL este Adrem Energy Solutions SA, în timp ce administratorul este Dovema Engineering SRL.
 
Conform termene.ro, Adrem Energy Solutions SA mai face parte din Adrem Engineering SRL și din Adrem Link SRL.
 
De partea cealaltă, Dovema Engineering SRL este prezentă în Adrem Engineering SRL, Adrem Smart Security SRL (radiată), Just Management Consultancy SRL, Adrem Corporate SRL și Adrem Link SRL.
 
Potrivit termene.ro, Adrem Invest SRL a câștigat 96 de contracte publice cu autorități contractante precum: Distribuție Energie Electrică România SA, Distribuție Energie Oltenia SA, E-distribuție Muntenia SA etc.
 
În anul 2022, firma a obținut un profit de 6.408.334 de lei, cu o cifră de afaceri de 108.003.627 și o medie de 565 de salariați.
 
Despre Seira RAV Automatic SRL
 
Datele de pe termene.ro arată că Seira RAV Automatic SRL are o cifră de afaceri egală cu 1.546.192 de lei, un profit egal cu 488.145 de lei și o medie de 10 angajați.
 
Firma are sediul în București, sectorul 3, pe strada Murgeni nr. 7, există pe piață din 2016 și obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice”.
 
Conform sursei citate, Radu Alexandru Zamfirescu este atât asociat unic, cât și administrator al societății.
 
El mai figurează în Seira RAV Arhitectură SRL și Seira RAV Consulting SRL.
 
Până acum, Seira RAV Automatic SRL a câștigat cinci contracte publice.
 
Despre Rolumial Electric Experts SRL
 
Conform termene.ro, firma are sediul pe strada C2 nr. 22, Năvodari, județul Constanța, se ocupă cu „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea” și funcționează din anul 2017.
 
Ca asociat unic și administrator apare Romeo Lupu.
 
Numele lui mai figurează în firmele: Rolumial Electrical Consulting SRL, Rolumial Electric Solutions SRL și Lupu V. Romeo Întreprindere Individuală (radiată).
 
Acesta este primul contract de achiziție publică câștigat de Rolumial Electric Experts SRL.
 
Firma a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 3.323.684 de lei, un profit egal cu 817.052 de lei și 10 angajați în medie.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Licitații Tulcea Primăria Tulcea, contract de 3,94 de milioane de euro cu două companii, pentru reabilitarea energetică a blocurilor de pe strada Gării (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii