Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:50 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Techirghiol înființează un parc auto. Unde va fi amplasat (document)

ro

29 Sep, 2021 00:00 2234 Marime text
  • Primăria Techirghiol înființează un parc auto pentru Direcția Publică de Gospodărie Comunală
 
Primăria orașului Techirghiol a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru execuție lucrări la proiectul „Construire Parc Auto pentru Direcția Publică de Gospodărie Comunală și branșare utilități”.
 
Atribuirea a avut loc pe data de 27 septembrie a.c., iar rezultatul a apărut public pe 28 septembrie. Obiectivul viitorului contract de achiziție publică constă în executarea de lucrări pentru „Construire Parc Auto pentru Direcția Publică de Gospodărire Comunală și Branșare Utilități” conform documentației proiectului tehnic elaborat de S.C. Uzo Project Design S.R.L.
 
Se propune amplasarea clădirii cu dimensiunea în plan de 14.80m x 20.60m la o distanță de 10.00 m de limita de proprietate de la Nord (str. Vasile Lupu) și 2.00m de limita de proprietate de la Vest, respectând distanțele minime impuse de Codul Civil și de Certificatul de Urbanism față de limitele de proprietate și față de clădirile învecinate, astfel încât să se creeze un spațiu generos pentru circulația utilajelor în incintă.
 
Valoarea totală a contractului este de 628.986,35 lei. Câștigătorul licitației este SC Costi Aur Construct SRL.
 
Costi Aur Construct SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în 2005, Costi Aur Construct SRL are sediul social în satul Lazu, comuna Agigea. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale.

Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Strîmbeanu Constantin-Aurel este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de
lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 

În anul 2020, firma a raportat 11 salariați, la o cifră de afaceri de 1.722.772 lei, cu un profit de 406.702 lei. Compania Costi Aur Construct S.R.L. a încheiat 27 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.038.760,30 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Un teren neutilizat va fi transformat în grădină publică (document)

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii