Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Techirghiol a bătut palma cu o firmă din Constanța. Iată pentru ce proiect

ro

08 Sep, 2023 14:45 1104 Marime text
Primăria Techirghiol a atribuit prin cumpărare directă un contract pentru servicii de proiectare tehnică și detalii de execuție și asistență tehnică Etapa II pentru alei pietonale.
 
Este vorba de amplul proiect din localitatea constănțeană ce poartă următoarea denumire „Cresterea mobilitatii urbane prin extinderea zonei de agrement cu pista pentru biciclete si alee pietonala pe malul lacului Techirghiol - Oras Techirghiol, jud.Constanta - Etapa II Alee pietonala”. Valoarea contractului este de 255.000 lei. Firma ce a fost desemnată câștigătoare este Eco Terra Proiect SRL.
 
Eco Terra Proiect SRL
 
Firma este fondată în anul 2006. Conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat trei salariați, o cifră de afaceri de 1,5 milioane lei și un profit de 319.017 lei. Sediul social este pe strada Primăverii nr. 51C, într-un apartament de bloc, din municipiul Constanța. Asociat unic este Vintilă Dragoș Florian, iar administrator sunt Vintilă Dragoș Florian și Vintilă Bogdan Ioan. Cei doi au mai fost asociați în firma radiate Almaproiect SRL.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Oltina, reabilitată, modernizată şi extinsă (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii