Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Saraiu, județul Constanța, contract de peste 1,4 milioane lei cu o firmă înființată anul trecut (DOCUMENT)

ro

23 Feb, 2024 17:00 855 Marime text
  • Smart City Security SRL este compania care și-a adjudecat contractul
 
Primăria comunei Saraiu a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru investiții privind infrastructura TIC în comuna din județul Constanța.
 
Conform anunțului SICAP, este orba de o achiziție ce vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management local/urban). Valoarea totală a contractului este de 1.437.600 lei, atribuirea având loc pe 8 decembrie 2023, rezultatul fiind publicat la dată recentă.
 
Smart City Security SRL este compania care și-a adjudecat contractul.
 
Despre Smart City Security SRL
 
Firma este fondată în anul 2022, conform termene.ro. pe anul 2022 a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 68.699 lei, cu un profit de 35.259 lei. Sediul social este pe aleea Slt. Adrian Cârstea nr. 11 din București.
 
Asociați, cu cote egale, sunt Florin Gabriel Alexandru și Valeriu Volosciuc. Cel din urmă este și administratorul companiei. Valeriu Volosciuc mai apare în companiile Valclanel SRL și Electro Frecvent SRL. Pe lângă contractul cu Primăria Saraiau, compania a mai încheiat alte 21 de cumpărări directe cu diverse entități publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
Primăria comunei Cuza Vodă, județul Constanța va elabora un PUZ pentru loturi de case

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii