Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Cuza Vodă, județul Constanța va elabora un PUZ pentru loturi de case

ro

23 Feb, 2024 13:07 710 Marime text
  • Firma câștigătoare este Aliana Team Consulting SRL.
Primăria comunei Cuza Vodă, județul Constanța a atribuit, prin cumpărare directă, un contract ce vizează servicii de urbanism, mai precis realizarea unui plan urbanistic zonal pentru loturi de casă.
 
Cumpărarea s-a afișat în platforma SICAP pe 22 februarie 2024, iar valoarea finală a achiziției este de 80.000 lei. Firma câștigătoare este Aliana Team Consulting SRL.
 
Servicii de urbanism pentru realizare Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru loturi de casă constând în:

Etapa 1 – Elaborare Documentație Tehnică Certificat de Urbanism
Etapa 2- Elaborare Studiu de oportunitate
Etapa 3 - Elaborare Documentații de Avize
Etapa 4 - Elaborare P.U.Z. (R.L.U, Memoriu General, Piese desenate).
 

Despre SC Aliana - Team Consulting SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 14 februarie 2024, firma SC Aliana - Team Consulting SRL a fost înființată în anul 2010, adresa sediului social este în municipiul Galați, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități de arhitectură“.
 
Asociați în SC Aliana - Team Consulting SRL sunt Fănel - Marian Bonciu (cu 50%) și Nicolae - Viorel Trif (cu 50%), primul având și calitatea de administrator. Nicolae - Viorel Trif mai apare în Anarecom Regioserv SRL.   
 
În 2022, SC Aliana - Team Consulting SRL a avut o cifră de afaceri de 2.790.741 lei, un profit de 1.017.650 lei, iar numărul mediu de salariați a fost opt.

Platforma termene.ro informează că SC Aliana - Team Consulting SRL are în jur de 350 de contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 13 februarie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța Reabilitarea și modernizarea gospodăriei de apă la Fântânele. Cine execută serviciile de proiectare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii