Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Negru Vodă cumpără dotări pentru modernizarea Liceului Teoretic Negru Vodă

ro

21 Oct, 2022 00:00 1025 Marime text
  • Valoarea contractului este de peste 125.000 de euro, la cursul actual, acesta fiind atribuit prin procedura simplificată, o singură ofertă fiind depusă pentru contract.
Primăria Negru Vodă a atribuit companiei Eurodidactica, din Ilfov, contractul privind dotările pentru obiectivul privind „Reabilitarea, consolidarea, modernizarea, extinderea și dotarea Liceului Teoretic Negru Vodă“, în contract fiind inclusă și efectuarea serviciilor aferente livrării produselor, inclusiv transport și montaj.
 
Valoarea contractului este de peste 125.000 de euro, la cursul actual, acesta fiind atribuit prin procedura simplificată, o singură ofertă fiind depusă pentru contract.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 629.553 de lei fără TVA (127.838 de euro).
 
Acesta nu este singurul contract semnat luna aceasta de compania din Ilfov cu o primărie din județul Constanța, în primele zile ale lunii octombrie Eurodidactica semnând cu Primăria Oltina contractul pentru mobilierul și dotările Școlii Gimnaziale nr. 1 din comună.
 
De altfel, numele companiei Eurodidactica este cunoscut în județul Constanța, societatea semnând, de-a lungul timpului, mai multe contracte cu diferite instituții publice din județ pentru furnizarea mobilierului sau a diferitelor dotări.
 
Despre Eurodidactica
 
Potrivit Confidas.ro, societatea Eurodidactica a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Otopeni, Drumul Gării Balotești, nr. 20, județul Ilfov, având ca obiect de activitate comerț cu ridicata nespecializat.
 
Asociați sunt cetățenii din Republica Moldova Eugen și Rodica Ursu (fiecare cu 40%) și Dorin Naniu (cu 20%).
 
Administratori sunt Eugen Ursu și Dorin Naniu. Numele lui Eugen Ursu se leagă și de societatea radiată Global Expo București, iar Rodica Ursu figurează și în World Didact București, în timp ce Dorin Naniu figurează doar în Eurodidactica.
 
În anul 2021, societatea Eurodidactica a raportat 40 de angajați, profit de peste 6,93 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 32,52 de milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru pe strada Gării Balotești, nr. 104, în Otopeni, județul Ilfov.
 
Conform sursei citate, compania Eurodidactica SRL a încheiat 4.490 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 103.702.805,32 de lei, cele mai multe dintre contractele încheiate vizând funizarea de materiale pedagogice sau mobilier pentru școli, în diferite zone ale țării.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cimitirul Negru Vodă va fi reabilitat și modernizat (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii