Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Oltina dă peste 57.000 de euro pe mobilierul și dotările pentru Școala Gimnazială nr. 1 din comună. Cine și-a adjudecat contractul

ro

14 Oct, 2022 10:09 1290 Marime text
  • Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, oferta înaintată de compania Eurodidactica fiind desemnată câștigătoare din cele două oferte depuse pentru contract.
 
Compania ilfoveană Eurodidactica SRL, cu peste 4.000 de contracte publice în portofoliu, și-a adjudecat contractul de la Primăria Oltina privind furnizarea mobilierului și dotărilor pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 1 din comună.
 
Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, oferta înaintată de compania Eurodidactica fiind desemnată câștigătoare din cele două oferte depuse pentru contract.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se menționează, de asemenea, că valoarea totală a contractului este de 285.550 de lei fără TVA, adică peste 57.000 de euro, la cursul actual, față de valoarea estimată inițial de primărie, de 398.480 de lei fără TVA (circa 80.000 de euro).
 
Numele companiei Eurodidactica este cunoscut în județul Constanța, societatea semnând, de-a lungul timpului, mai multe contracte cu diferite instituții publice din județ pentru furnizarea mobilierului sau a diferitelor dotări.
 
Despre Eurodidactica
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 13 octombrie 2022, arată că societatea Eurodidactica a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Otopeni, Drumul Gării Balotești, nr. 20, județul Ilfov, având ca obiect de activitate comerț cu ridicata nespecializat.
 
Asociați sunt cetățenii din Republica Moldova Eugen și Rodica Ursu (fiecare cu 40%) și Dorin Naniu (cu 20%).
 
Administratori sunt Eugen Ursu și Dorin Naniu. Numele lui Eugen Ursu se leagă și de societatea radiată Global Expo București, iar Rodica Ursu figurează și în World Didact București, în timp ce Dorin Naniu figurează doar în Eurodidactica.
 
În anul 2021, societatea Eurodidactica a raportat 40 de angajați, profit de peste 6,93 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 32,52 de milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru pe strada Gării Balotești, nr. 104, în Otopeni, județul Ilfov.
 
Conform sursei citate, compania Eurodidactica SRL a încheiat 4.490 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 103.702.805,32 de lei, cele mai multe dintre contractele încheiate vizând funizarea de materiale pedagogice sau mobilier pentru școli, în diferite zone ale țării.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
O firmă din judeţul Ilfov va livra articole de mobilier Colegiului Naţional Militar „Al. I. Cuza“ din Constanţa (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii