Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:58 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia cumpără energie electrică de la firma Curent Alternativ SRL (document)

ro

09 Feb, 2016 21:03 1438 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria Medgidia a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind furnizarea de „energie electrică la locurile de consum clădiri - 65 de locaţii”.
 
Au fost primite şi admise opt oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Curent Alternativ SRL, pentru suma de 416666.00 RON, fără TVA.
 
Cu sediul în Bucureşti, Sector 1, pe strada Grigore Mora, firma câştigătoare, înfiinţată în anul 2009, se ocupă de „producţia de energie electrică” şi are un capital social subscris de 1.810.500 RON, integral vărsat.
 
Asociatul majoritar, cu peste 99%, este RG Renovatio Group Limited, din Cipru, Nicosia. Precizăm că restul părţilor sociale sunt deţinute de Adrian Preda, născut în anul 1968, din Braşov. Alma Finconsulting SRL, cu sediul în Bucureşti şi reprezentată de Adrian Preda, are calitatea de administrator. În altă ordine de idei, Adrian Preda este administrator în mai multe firme, dintre care amintim Alma Finconsulting SRL, Biosan Center SRL, Edp Renewables România SRL, Ice Blink Consulting SRL, toate din Bucureşti.
 
Curent Alternativ SRL a declarat, pentru anul 2014, o cifră de afaceri de 861.290 lei, un profit net al exerciţiului de 0 lei şi niciun angajat.  
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii