Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia a semnat un contract cu Iridex Group Salubrizare. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

11 Jan, 2022 00:00 3235 Marime text
  • Primăria municipiului Medgidia a atribuit un contract către Iridex Group Salubrizare SRL
 
 
Primăria municipiului Medgidia a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice pentru delegarea gestiunii prin contract de achiziţie publică a serviciului de salubrizare al municipiului Medgidia, județul Constanța.
 
Atribuirea a avut loc pe 30 decembrie 2021. Rezultatul final a fost afișat, conform licitatiapublica.ro la data de 10 ianuarie 2022. Principalele activități ce urmează a fi prestate de către delegatar/prestator pe parcursul perioadei de derulare a contractului constau în: Colectarea separată și transportul separat al deșeurilor municipale și al deșeurilor similare provenind din activități comerciale, din industrie și instituții, inclusiv fracții colectate separat fără a aduce atingere fluxului de deșeuri, de echipamente electrice și electronice, acumulatori și baterii (activitate care se va presta pentru Municipiul Medgidia, Sat Remus Opreanu, Sat Valea Dacilor); Colectarea separată și transportul deșeurilor provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a acestora (activitate care se va presta pentru Municipiul Medgidia, Sat Remus Opreanu, Sat Valea Dacilor); Măturatul, răzuitul și întreținerea căilor publice (activitate care se va presta numai pentru Municipiul Medgidia); Colectarea și transportul deșeurilor depozitate în locuri nepermise, de pe suprafața domeniului public; Curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de ploaie sau de îngheț (activitate care se va presta pentru Municipiul Medgidia, Sat Remus Opreanu, Sat Valea Dacilor), Colectarea cadavrelor animale de pe domeniul public și predarea acestora care unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare (activitate care se va presta pentru Municipiul Medgidia, Sat Remus Opreanu, Sat Valea Dacilor).
 
Valoarea finală a achiziției este de 7.665.609,68 lei. Firma câștigătoare este Iridex Group Salubrizare SRL.
 

Despre Iridex Group Salubrizare SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2008 și are sediul în comuna Costești, județul Constanța. Obiectul principal de activitate constă în colectarea deșeurilor nepericuloase.
 
Conform Confidas.ro, asociații firmei sunt: Iridex Group Importexport SRL, Anghel Olga și Servicii Salubritate București SA. Administratorul/directorul general este Anghel Dan Tiberiu. Anghel Olga are în funcțiune alte două firme din București: Sun Turism Marea Neagră SRL, Green Pc Ambalaje SRL.
 
Potrivit aceleași surse, societatea înregistra în anul 2020, o cifră de afaceri de 83.805.210 lei, un profit net de 9.564.615 lei și un număr mediu de 841 angajați.
 
Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 342 contracte de achiziții publice în valoare totală de 198.077.327,53 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Servicii de salubrizare pentru comuna Aliman din județul Constanța. Ce societate a câștigat (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii