Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:33 11 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia nu a reușit să ducă la capăt procedura privind cadastrarea mai multor imobile din municipiu și stațiuni (DOCUMENT)

ro

02 Mar, 2023 00:00 1096 Marime text
Primăria Mangalia
  • S-a propus remedierea erorilor și reluarea procedurii în cel mai scurt timp.
 
 
Primăria municipiului Mangalia nu a reușit să atribuie un contract, în urma unei licitații publice pentru servicii de cadastru și înscrierea în Cartea Funciară a imobilelor în municipiul Mangalia și stațiuni.
 
Neatribuirea nu s-a realizat pe motiv că au existat abateri grave de la prevederile legislative care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului, Caiet de sarcini incorect și incomplet. S-a propus remedierea erorilor și reluarea procedurii în cel mai scurt timp.
 
Obiectul contractului este de „Servicii de cadastru și înscrierea în Cartea Funciară a imobilelor în municipiul Mangalia și stațiuni”. Anularea a avut loc pe 16 ianuarie 2023, iar rezultatul final a fost afișat recent în platforma SICAP. Valoarea propusă se încadrează între 450.000 lei și 900.000 lei.  
 
Tipuri de documentații topo – cadastrale:
I. Imobile – Teren cu/fără construcții, inclusiv străzi
1. Documentație pentru prima înscriere in sistemul integrat de cadastru și carte funciara
2. Documentație cadastrală de actualizare informații cadastrale ale imobilelor înscrise în evidențele de cadastru și carte funciara
3. Documentație cadastrală de dezlipire/alipire
4. Planurile topografice necesare întocmirii documentației de autorizare a lucrărilor de construire și de desființare (AC/AD) și pentru recepția suportului topografic pentru elaborarea Plan Urbanistic General (PUG), Plan Urbanistic Zonal (PUZ) și Plan Urbanistic de Detaliu (PUD), al căror beneficiar este Municipiul Mangalia / Primăria Municipiului Mangalia
II. Construcții (inclusiv apartamente)
1. Documentație de primă înregistrare UI
2. Documentație pentru apartamentare
3. Relevee construcție.
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Parcare din Mangalia concesionată pentru 20 de ani. Cine a obținut contractul și ce valoare are acesta

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii