Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:38 22 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Primăria cumpără sirene electronice de alarmare publică (document)

ro

14 Mar, 2016 15:27 1602 Marime text
 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


 
Primăria Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind achiziţia de „Sirene electronice de alarmare publică”. Potrivit acestui contract, se vor achiziţiona patru sirene electronice de 600 W instalate în patru locaţii din municipiu centralizate la Punctul de comandă aflat în sediul Primăriei, unde se află centrul electronic de comandă şi control.

Criteriul de furnizare este "preţul cel mai scăzut". S-au primit trei oferte, la o valoare estimată la 205.645 lei. În urma analizării acestora, câştigătorul contractului a fost desemnat SC Axatel Service SRL, str. sg. mj. Vasile Topliceanu nr.11, BLOC P36, ap.58, Sector 5, București. Valoarea totală finală a contractului se ridică la 105.600 lei.
 
SC Axatel Service SRL a fost înfiinţată în 2004, are un capital social de 20.200 lei şi un obiect de activitate bazat pe "alte activităţi de telecomunicaţii, plus asigurarea accesului la internet".
 
Asociat unic este Ungureanu Gheorghe, care îndeplineşte şi funcţia de administrator. Numele lui nu mai apare în alte firme.
 
Potrivit vrajitorul.eu,  în 2014 (ultima actualizare a site-ului!), firma avea o cifră de afaceri de 2.531.536 lei, un profit net de 630.959 lei, datorii totale de 522.813 lei şi 19 angajaţi.

În secţiunea Documente a articolului puteţi vedea anunţul de atribuire. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii