Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța, contract cu firma Axatel Service SRL. Iată ce va furniza (DOCUMENT)

ro

13 May, 2022 00:00 2607 Marime text
  • Sistemul de alarmare publică pe teritoriul Portului Constanţa este compus dintr-o centrală de înştiinţare alarmare de bază la care sunt conectate 8 sirene electronice
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția serviciului de „Verificare și întreținere sistem de alarmare publică”.
 
Atribuirea a avut loc pe data de 6 mai 2022, iar rezultatul final a fost afișat pe 9 mai. Sistemul de alarmare publică (înştiinţare, avertizare, prealarmare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă) pe teritoriul Portului Constanţa este compus dintr-o centrală de înştiinţare alarmare de bază la care sunt conectate 8 sirene electronice, o centrală secundară, identică cu centrala de bază, capabilă să preia comanda celor 8 sirene în cazul nefuncţionării centralei de bază şi o centrală superioară care asigură integrarea sistemului de alarmare publică din Portul Constanţa în sistemul de alarmare judeţean/national.
 
Valoarea finală a achiziției este de 199.000 lei, iar firma câștigătoare este Axatel Service SRL. 
 

Despre Axatel Service SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2004 iar Vasile Topliceanu este asociat unic iar administrator Gheorghe Ungureanu.

În anul fiscal 2020, societatea a raportat 33 de salariați, la o cifră de afaceri de 3.880.852 lei, cu un profit de 443.931 lei.
 
Conform confidas.ro, compania Axatel Service S.R.L. a încheiat 761 contracte de achiziții publice in valoare totală de 12.947.407,36 lei. Este aceeași societate care în ianuarie 2020 a semnat cu Primăria Constanța pentru serviciile privind mentenanța sirenelor electrice și electronice de alarmare publică din municipiu.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

​CN APM Constanța cumpără sisteme de baraj antipoluare. Ce societate a obținut contractual (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii