Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București a bătut palma cu CN APM Constanța pentru verificarea sistemului de alarmare

ro

09 Jun, 2021 00:00 2688 Marime text
  • Axatel Service SRL a semnat cu Administrația Porturilor Constanța un contract de verificare și întreținere a sistemului de alarmare publică
  • În urma licitației, societatea va primi aproape 80.000 lei
  • Societatea este aceeași care a verificat sistemele de alarmare publică care aparțin de Primăria Constanța
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția serviciului de verificare și întreținere sistem de alarmare publică.
 
Atribuirea a avut loc pe 6 mai 2021, rezultatul fiind publicat pe 31 mai 2021 pe licitatiapublica.ro. Dat fiind faptul că pe SICAP nu erau afișate detalii legate de valoare și firmă câștigătoare, printr-o adresă redactată de către cotidianul ZIUA de Constanța, adresată CN APM Constanța, am reușit să obținem informațiile de la autoritatea contractantă.
 
Astfel, licitația a avut loc pe 12 aprilie 2021, o singură firmă participând la aceasta. Valoarea finală a achiziției a fost de 79.400 lei, iar contractul a fost ajudecat de către Axatel Service SRL.
 

Despre Axatel Service SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2004, cu sediul social în București, Sector 5, pe strada Sg.Mj. Topliceanu Vasile, asociat unic și administrator fiind Gheorghe Ungureanu. În anul fiscal 2020, societatea a raportat 33 de salariați, la o cifră de afaceri de 3.880.852 lei, cu un profit de 443.931 lei.
 
Conform confidas.ro, compania Axatel Service S.R.L. a încheiat 761 contracte de achiziții publice in valoare totală de 12.947.407,36 lei. Este aceeași societate care în ianuarie 2020 a semnat cu Primăria Constanța pentru serviciile privind mentenanța sirenelor electrice și electronice de alarmare publică din municipiu.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.



PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii