Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria comunei Ceatalchioi a încheiat un contract cu Kuhn România. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

24 Aug, 2023 17:00 1216 Marime text
  • Obiectul contractului este achiziția unui încărcător multifuncțional pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) în scopul intervenției în caz de situații de urgență
  • Achiziția face parte din proiectul „Achiziționare Utilaje Mobile pentru Situații de Urgență în comuna Ceatalchioi, județul Tulcea”
 
Primăria comunei Ceatalchioi, județul Tulcea a încheiat un contract cu firma Kuhn România, în valoare de 339.400 de lei, fără TVA.
 
Obiectul contractului este achiziția unui încărcător multifuncțional pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) în scopul intervenției în caz de situații de urgență.
 
Achiziția face parte din proiectul „Achiziționare Utilaje Mobile pentru Situații de Urgență în comuna Ceatalchioi, județul Tulcea”.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Contractul a fost încheiat la data de 23 august 2023. Tot atunci, anunțul a fost publicat în SEAP.
 
Despre Kuhn România
 
Potrivit termene.ro, Kuhn Romania SRL are sediul social pe Drumul Odăii nr. 14A, Otopeni, județul Ilfov, are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții”, iar anul înființării este 1994.

Conform sursei citate, compania este controlată de Kuhn Holding Gesellschaft MBH (sediu în Austria). Kuhn Holding Gesellschaft MBH are o contribuție de 1.380.000 de lei.

Administratorii Kuhn Romania SRL sunt: Andreas Franz Kuhn (cetățean austriac), Mircea Stanciu și Stefan Georg Kuhn (cetățean austriac).

Andreas Franz Kuhn figurează cu această funcție și în Kuhn Real Estate Romania SRL, în timp ce Mircea Stanciu apare în companiile Gim Vision Power SRL, Vision Training SRL, Perseeus International SRL și Kuhn Real Estate Romania SRL.
 
Kuhn Romania SRL a raportat în anul 2022 următoarele date: 242.768.250 de lei – cifră de afaceri, 16.846.601 lei – profit și 68 – media de angajați.
 
Conform termene.ro, firma a încheiat 94 de contracte de achiziție publică, printre autoritățile contractante numărându-se: Primăria comunei Ostrov, Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, Primăria Cernavodă, Serviciul public Ecosal Galați etc.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Primăria unei comune din Tulcea cumpără un buldoexcavator. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii