Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orange Romania, contract de peste 300.000 de euro cu Primăria Ceatalchioi, județul Tulcea, pentru Platforma Integrată de Servicii Electronice (DOCUMENT)

ro

07 Feb, 2023 11:38 1528 Marime text
Stema Comunei Ceatalchioi - Sursa Guvernul României
  • Atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise, fiind depusă o singură ofertă pentru acest contract, adjudecat la valoarea estimată inițial, respectiv 1.696.200 de lei fără TVA, adică peste 345.000 de euro, la cursul actual.
 
Primăria Ceatalchioi a atribuit companiei Orange Romania SA contractul privind serviciile de implementare a Platformei Integrate pentru Servicii Electronice, în cadrul proiectului Planificare Strategică și digitalizare în administrația UAT Comuna Ceatalchioi, județul Tulcea, Cod SMIS154845.
 
Atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise, fiind depusă o singură ofertă pentru acest contract, adjudecat la valoarea estimată inițial, respectiv 1.696.200 de lei fără TVA, adică peste 345.000 de euro, la cursul actual.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că este posibilă subcontractarea în ce privește serviciile de arhivare electronică legală.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că „obiectul general al contractului constă în  implementarea «la cheie» a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Comuna Ceatalchioi, prin:
-        Furnizare de Echipamente necesare platformei informatice, în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini.
-        Furnizarea de Licențe software, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini. Autoritatea contractantă va putea beneficia de acestea imediat după finalizarea serviciilor de instalare și configurare preliminară;
-        Prestarea de Servicii IT, constând în totalitatea serviciilor pentru operaționalizarea Platformei Integrate pentru Servicii Electronice, în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini“.
 
De asemenea, se precizează că durata contractului este de maxim opt luni, „astfel încât aceasta sa acopere toate activitățile care se vor desfășura în legătură cu achiziția, inclusiv recepția și plata“.
 
Despre Organe Romania SA
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 8 februarie 2023, arată că Orange Romania SA a fost înființată în 1996 și are sediul în București, Sectorul 1, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 47-53, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Pachetul majoritar de acțiuni, însumând 99,2%, este deținut de firma belgiană Atlas Services Belgium, în timp ce compania Radcom Inv SRL, din București, deține 0,79%.
 
Radcom Inv este deținută, în proporții egale de Computerland Romania SRL și Liana Monica Dogaru.
 
Aici menționăm că Radcom Inv SRL nu are încheiate contracte cu instituții publice, conform Confidas.ro.
 
Pentru a revenit la Orange Romania SA,  conform Confidas.ro, Liudmila Climoc apare ca director, Deloitte Audit SRL și Bogdan Birta ca auditor în timp ce administratorii sunt, potrivit platformei mai sus menționate: Chirica Andrei, Nguyen Trong Phi Nguyen, Jean Marie Joseph Culpin, Christian Urs Luginbühl, Badea Nicolae, Mari-Noelle Aurelie Jego-Laveissiere și Gilles Francois Michel Deloison.  
 
În 2021, Orange Romania SA a declarat 2.377 de angajați, profit peste 597,08 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 5,84 de miliarde de lei.
 
Orange Romania are puncte de lucru în toată țara.
 
Conform sursei citate, compania Orange Romania SA a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 466.241.254,21 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii