Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:08 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Podurile CFR situate peste cursuri de apă din judeţul Tulcea, reparate de o firmă din Bucureşti (document)

ro

11 Mar, 2017 09:19 1547 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” – SA Constanţa a atribuit un contract de întocmire documentaţie şi obţinere autorizaţie de gospodărire a apelor pentru podurile CFR situate peste cursuri de apă pe raza judeţului Tulcea. Conform licitatiapublica.ro, valoarea totală finală a contractului a fost stabilită la 80.000 de lei şi a fost atribuit prin licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Astfel, de realizarea obiectivelor impuse se va ocupa societatea Baicons Impex SRL din Bucureşti care a fost singura ce a trimis o ofertă în acest sens.
 
Despre Baicons Impex SRL
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, Baicons Impex SRL are sediul social în Bucureşti, strada Zambilelor nr.6 şi are un capital social de 100.000 de lei. Ca asociat este menţionat Marin Baicu, acesta fiind şi administratorul societăţii. Numele acestuia mai apare, conform Registrului Comerţului, ca asociat în societatea Baicu D Marin Persoană Fizică Autorizată, în alte patru firme radiate şi în două societăţi în curs de radiere. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Potrivit datelor furnizate de Ministerul de Finanţe, pentru anul fiscal 2015, societatea Baicons Impex SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 8.988.348 de lei, un profit de 40.884 de lei şi 47 de angajaţi. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii