Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act de la municipalitate Implementarea sistemului ERTMS pe secțiunea Predeal-București-Constanța. Ce investiții se fac la Constanța

ro

28 Jul, 2022 00:00 1447 Marime text
Suplimentarea la capacitate maximă a garniturilor de tren
  • Prin CU 1685 din data de 26 iulie 2022, se dorește implementarea măsurilor necesare funcționării sistemului ERTMS pe secțiunea Predeal-București-Constanța
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Compania Națională de Căi Ferate CFR SA București prin Baicons Impex SRL pentru continuarea desfășurării unui amplu proiect la nivel național.
 
Prin CU 1685 din data de 26 iulie 2022, se dorește implementarea măsurilor necesare funcționării sistemului ERTMS pe secțiunea Predeal-București-Constanța și extinderea sistemului GSM-R pe rețeaua primară de transport feroviar, prin amenajarea unei clădiri container ERTMS și montarea unui turn GSM-R la Stația Palas. Documentul este valabil 12 luni.
 
Conform portalului CFR este vorba de un contract semnat în 2020, unde în iulie 2022 se afla încă în stadiul de derulare. Contractul are o valoare de peste 4,4 milioane de lei fără TVA și firma care se ocupă este Baicons Impex SRL. Implementarea acestuia face parte din proiectul amplu de reabilitare și modernizare a infrastructurii pe coridorul Rin-Dunăre.
 
Baicons Impex, în datele Registrului Comerțului
 
Societatea a fost înființată în anul 2001, cu sediul social în București, Sector 2, pe strada Zambilelor. Asociat unic și administrator al firmei este Marin Baicu. În anul 2020, a raportat 56 de salariați, la o cifră de afaceri de 16.277.986 lei, cu un profit net de 1.752.010 lei. Potrivit Confidas.ro, Baicons Impex SRL a încheiat 43 contracte de achiziții publice in valoare totală de 53.569.130,00 lei.
 
Firma se ocupă și de „Modernizarea Infrastructurii Feroviare Din Portul Constanta”, amplasat în Județul ConstanțaUAT Valu lui Traian, UAT Constanța și UAT Agigea, proiect ce se află în dezbatere publică la Mediu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
După aproape un secol, stația CF Mangalia va fi modernizată. Ce renovări vor fi făcute
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii