Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PG Delta Electron va moderniza drumurile din comuna Deleni, județul Constanța (document)

ro

22 Jul, 2020 00:00 3551 Marime text
  • Primăria comunei Deleni a atribuit un contract de modernizare străzi din comună și satele alăturate.
  • Societatea care se va ocupa de lucrări este PG Delta Electron SRL.
 
Primăria comunei Deleni a atribuit un contract de lucrări de modernizare drumuri din comuna Deleni și satele Pietreni, Șipotele și Petroșani (județul Constanța).
Societatea PG Delta Electron SRL din Năvodari se va ocupa de lucrările de asfaltare.
 

Descrierea contractului


Străzile ce urmeza a fo moderizate se afla in Comuna Deleni si Satele Pietreni, Sipotele, Petroșani și au o lungime totală de 5.660 ml. Se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor cu 11 zile termen precizat si la sectiunea I.3) din Instructiuni pentru Ofertanti.
In masura in care se vor solicita clarificari in termenul precizat mai sus, Autoritatea contractanta va raspunde la aceste solicitari cu 7 zile inainte de data stabilita pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 3.942.276,59 lei.
 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

 
Dan Marian – Primar, Ciucuras Marin - Viceprimar, Grigore Catalina Claudia – Secretar Comuna, Dumitru Florica – Inspector Principal, atributii CFP, Alexandru Aurelia - Inspector Principal, atributii CFP, Cabun Valentin – Consilier Local, Muscalu Ion Cristian - Consilier Local, Dan Anica - Consilier Local, Raducan Ion - Consilier Local, Tilicea Marina - Consilier Local, Turloi Marian - Consilier Local, Tone Ion - Consilier Local, Irimiea Dumitru - Consilier Local, Grigore Paul - Consilier Local, Expert cooptat : Popescu Petre Tiberiu.
 

Despre societatea câștigătoare


Societatea PG Delta Electron SRL a fost înființată în anul 1994. Capitalul social subscris este de 1.000 lei, integral vărsat, compus din 100 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Potrivit Registrului Comerțului, asociații societății, care se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, sunt Cornel Florin Pocora și Elena Pocora. Cei doi sunt și administratorii societății.
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat un profit 3.525.667 lei, o cifră de afaceri de 16.253.082 lei și un număr de 44 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

O firmă din Cernavodă va elabora proiectul tehnic pentru modernizarea drumurilor din Deleni (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii