Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:35 06 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Cernavodă va elabora proiectul tehnic pentru modernizarea drumurilor din Deleni (document)

ro

28 Feb, 2019 00:00 1218 Marime text
Primăria comunei Deleni a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru elaborarea proiectului tehnic, a detaliilor de execuţie, a documentaţiilor pentru obţinerea avizelor, a acordurilor şi a autorizaţii, precum şi pentru asistenţa tehnică din partea proiectantului, pentru obiectivul de investiţii „Modernizare drumuri în comuna Deleni, judeţul Constanţa”.
 
Valoarea totală a achiziţiei este de 100.500 de lei. Serviciul constă în întocmirea documentaţiilor de proiectare la faza proiect tehnic, detalii de execuţii, documentaţii necesare pentru obţinerea avizelor, a acordurilor şi a autorizaţiilor, caiete de sarcini pentru execuţia lucrărilor, precum şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pe durata execuţiei lucrărilor pentru proiectul „Modernizare drumuri în comuna Deleni, judeţul Constanţa’’. Firma căreia i-a fost atribuit contractul este Project-Ank Util SRL.
 
Project-Ank Util SRL este o firmă care a luat fiinţă în anul 2013, cu sediul social în oraşul Cernavodă. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. asociat unic este Anca Dumitrescu, aceasta având şi calitate de administrator. Domeniul principal de activitate: „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit Registrului Comerţului, în anul 2017, societatea a avut 3 salariaţi, o cifră de afaceri de 564.984 de lei, iar profitul a fost de 309.676 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii