Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PG Delta Electron se va ocupa de reabilitarea sistemului de alimentare cu apă din satul Cheia, comuna Grădina (document)

ro

19 Mar, 2019 00:00 2321 Marime text
Primăria Grădina a atribuit contractul „Extindere şi reabilitare sistem alimentare cu apă satul Cheia, comuna Grădina“ societăţii PG Delta Electron SRL. Valoarea contractului atribuit este de 1.370.494 de lei.
 
Firma câştigătoare, PG Delta Electron SRL, a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în oraşul Năvodari. Capitalul social este de 500 de lei. Asociat unic este Cornel Florin Pocora, care are şi calitatea de administrator. Activitatea principală a firmei constă în lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Firma a avut un număr mediu de 68 de salariaţi la finele anului 2015, cu o cifră de afaceri de 23.476.507 lei şi un profit care se ridică la 9.121.497 de lei. În anul 2016, firma avea un număr de 64 de salariaţi, o cifră de afaceri de 4.345.445 de lei, iar profitul a fost de 280.120 de lei. Pentru anul 2017, firma a raportat un număr mediu de salariaţi de 45 de persoane, la o cifră de afaceri de 4.780.255 de lei, iar profitul a fost de 236.063 de lei.
 
În cadrul investiţiei se propun următoarele: reabilitarea sursei de apă (ambele puţuri) echiparea corespunzătoare cu o electro-pompă submersibilă performantă, cu tablou de automatizare şi puţ forat nou complet echipat; reabilitarea instalaţiei de hipoclorit; reabilitarea rezervorului de înmagazinare, prin înlocuirea instalaţiilor hidromecanice, precum şi etanşarea, refacerea hidroizolaţiei şi termoizolaţiei rezervorului de apă, reabilitarea şi extinderea reţelei de aducţiune si distribuţie a apei.
 
Obiective propuse prin directiva-cadru a apei sunt următoarele: reducerea pierderii de apă din reţeaua de distribuţie de la peste 35% în prezent la max.15%, concretizată cu un debit captat la sursă mai mic cu cca 87,2 m3/zi; reducerea costurilor de operare; creşterea siguranţei în exploatare a sistemului de alimentare cu apă; implicit reducerea tarifului de distribuţie a apei către populaţie; prevenirea deteriorării, protecţia si îmbunătăţirea stării ecosistemelor acvatice; promovarea folosirii durabile a apei bazată pe protecţia pe termen lung a resurselor de apă; intensificarea protecţiei şi îmbunătăţirea stării mediului acvatic; prevenirea poluării apelor subterane.
 
Comuna Grădina îşi propune realizarea unei investiţii noi în ceea ce priveşte infrastructura de apă prin modernizarea şi extinderea sistemului centralizat de alimentare cu apă în comună. În cadrul proiectului vor fi realizate următoarele lucrări: reabilitare puţuri forate + puţ forat nou, executarea lucrărilor de etanşare, reabilitare a izolaţiilor şi a instalaţiilor hidromecanice la rezervorul de înmagazinare apă cu o capacitate de 100 mc; modernizarea şi reabilitarea instalaţiilor de clorinare cu echipamente care să corespundă normelor igienico-sanitare în vigoare.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii