Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:28 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă încheie un „acord cadru” pentru furnizarea de cartofi (document)

ro

16 Feb, 2016 23:40 1399 Marime text
cereri in vederea elaborarii unor lucrari stiintifice cati condamnati din penitenciarul poarta alba vor
 


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Penitenciarul Poarta Albă a atribuit un contract, prin licitaţie deschisă, intitulat „Acord Cadru furnizare cartofi”.
 
Au fost primite şi admise un număr de trei oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Precizăm că s-a organizat o licitaţie electronică. Geocor Trade Imp-Exp SRL a câştigat contractul, pentru suma de 110400.00 RON, fără TVA.
 
Firma este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba de doi asociaţi, Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu.
 
La sfârşitul anului 2014, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 19.745.068 de lei, un profit net de 22.199 lei şi 19 salariaţi.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii