Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:27 25 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă cumpără legume şi fructe de la trei firme din ţară (document)

ro

28 Oct, 2016 13:18 1911 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Penitenciarul Poarta Albă a atribuit contractul de furnizare cartofi, varza, fasole boabe şi legume – fructe. Obiectul procedurii îl constituie achiziţia de legume - fructe pentru asigurarea hrănirii persoanelor private de libertate prin încheierea de acord cadru cu un operator economic. Valoarea totală finală a contractului este de 796.250 lei.
 
Operatorii economici cărora le-a fost atribuit contractul sunt Doiman Com SRL, Stedyan Com SRL şi Super Extra Pan SRL.
 
Despre firmele câştigătoare 

Doiman Com SRL este o firmă înfiinţată în anul 1994, cu sediul în municipiul Craiova, judeţul Dolj, ce se ocupă de „comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 28 octombrie, asociaţi şi administratori în firmă sunt Ion Mălăescu şi Carmen Mălăescu. Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 7.921.674 lei, un profit de 276.497 lei şi nici un salariat.
 
Stedyan Com SRL este o firmă din Brăila, înfiinţată în anul 2003, ce se ocupă de „comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 28 octombrie, asociat unic şi administrator în firmă este Dumitru Danut Sterea. Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 9.923.926 lei, un profit de 148.844 lei şi 27 de angajaţi.
 
Super Extra Pan SRL este o societate cu sediul în Deva, judeţul Hunedoara, înfiinţată în anul 1998, ce se ocupă de „comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 28 octombrie, asociat unic şi adminsitrator în firmă este Ramona Lucaciu. Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.335.881 lei, un profit de 151.763 lei şi doi salariaţi. 

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii