Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații ERAVO, contract cu o firmă din Constanța pentru modernizarea unui plot de irigații

ro

11 Oct, 2023 11:55 984 Marime text
Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații ERAVO au atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru execuția lucrărilor de modernizare a infrastructurii secundare de irigații în cadrul proiectului „Reabilitare și modernizarea plotului de irigații CA2/OUAI”.
 
Valoarea totală a contractului este de 5.354.088,17 lei. Execuția lucrărilor de modernizare a infrastructurii secundare de irigații in cadrul proiectului “ Reabilitarea și modernizarea plotului de irigații CA2/OUAI” , în strictă conformitate cu documentaţia de proiectare (piese scrise şi piese desenate) publicată în SEAP, și constau în:
1. Remodelarea schemei hidrotehnice de amenajare a plotului si adaptarea ei la echipamentele de udare (tamburi, pivoti) apartinand membrilor OUAI;
2. Inlocuirea retelei de conducte ingropate cu alta noua care sa poata functiona la presiuni ridicate;
3. Echiparea plotului cu statie de pompare centralizata dimensionata astfel incat sa asigure debitul si presiunea necesare functionarii echipamentelor de udare aflate in dotarea membrilor OUAI-ului, cu control la distanta;
4. Realizarea bransamentului electric al statiei de pompare;
5. Contorizarea apei livrate membrilor OUAI-ului.
 
Atribuirea a avut loc pe 5 octombrie 2023, conform platformei SEAP, iar firma câștigătoare este Euroclif PC SRL.
 
Euroclif PC SRL
 
Firma este fondată în anul 2011, iar conform platformei termene.ro, pe anul 2022 a raportat 43 de salariați, la o cifră de afaceri de 14,8 milioane lei și un profit de 1,51 milioane lei. Sediul social este pe strada Zburătorului nr. 4, din Constanța, anterior fiind pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, până în anul 2021. Firma are două puncte de lucru, la Năvodari pe strada D1, cât și în Constanța pe strada Industrială nr. 3. Asociați în firmă sunt Mihaela Budur – 98,48% și Smărăndița Olimpia Puianu, iar cea din urmă este și administrator.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Academia Navală a încheiat contracte cu Techno Volt SRL și Sen Engineering Solutions SRL. Valoarea totală depășește 3 milioane de lei (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii