Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orașul Hârșova cumpără măști de protecție pentru copii și adulți și soluții dezinfectante

ro

29 Oct, 2022 16:34 1587 Marime text
  • Informațiile au fost făcute publice în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Primăria Hârșova cumpără dezinfectanți de suprafețe, dar și măști medicale de protecție cu trei straturi, pentru copii și adulți, inclusiv pentru dotarea cu măști a liceelor din oraș.



Informațiile au fost făcute publice în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că firma Astra Plus din București va furniza soluțiile dezinfectante, valoarea contractului fiind de 104.500 de lei, fără TVA, acesta fiind adjudecat prin procedura simplificată.


În continuare, societatea Filtre Aer Curat din județul Prahova va furniza măștile de protecție pentru copii și adulți, valoarea contractului fiind de 42.256 de lei fără TVA, iar contractul fiind semnat în urma procedurii simplificate.


Nu în ultimul rând, compania General Medicals Active din Tîrgu Mureș va asigura măștile pentru licee, în cadrul proiectului „Dotarea cu echipamente de protecție / dispozitive medicale pentru Liceele Școlare din Orașul Hârșova, județul Constanța“, cod SMIS 144911, valoarea contractului fiind de 54.245 de lei fără TVA, iar contractul fiind atribuit tot în cadrul procedurii simplificate.



Despre Astra Plus

Potrivit Confidas.ro, compania Astra Plus a fost înființată în 2014 și are sediul social în București, Sectorul 5, strada Iovița nr. 8, obiectul de activitate fiind comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.

Asociatul majoritar (95%) este Felician Răzvan Stancu, în timpce Elena Cristina Stancu deține 5%, iar administrator este Dumitru Urduban.



Conform sursei citate, Felician Răzvan Stancu mai figurează și în City Soft Solutions București și Top Office International București.

La rândul său, numele Elenei Cristina Stancu apare în Office & More București și Donvio Telecom București.



Totodată, administratorul Dumitru Urduban figurează, de asemenea, în Office & More București.

În 2021, Astra Plus a raportat trei angajați, profit de peste 153.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,38 de milioane de lei.

Societatea are un punct de lucru în Jilava, pe strada Giurgiului nr. 33A, județul Ilfov.



Potrivit Confidas.ro, compania Astra Plus Srl a încheiat 2092 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.967.741,91 de lei .



Printre autoritățile contractante, se numără Școala Gimnazială Specială pentru Surzi nr. 1, Academia de Studii Economice București, Administrarea Domeniului Public și Privat Mioveni, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Cimitirelor, Administrația Fondului pentru Mediu, dar și altele.



Despre Filtre Aer Curat

Platforma Confidas.ro arată că societatea Filtre Aer Curat a fost înființat în 2001 și are sediul social în Gura Vadului, județul Prahova, firma ocupându-se de fabricarea echipamentelor de ventilație și frigorifice, exclusiv a echipamentelor de uz casnic.



Asociați sunt Vasile Ene (51,09%) și Marilena Ene (48,91%), administrator fiind Vasile Ene, al cărui nume se leagă și de societățile Viorica SRL și Domeniul Strehan SRL, în urma firmă fiind asociat cu Marilena Ene.



În 2021, societatea Filtre Aer Curat a declarat 72 de angajați, profit de peste 4,19 milioane de lei și cifra de afaceri peste 14,69 de milioane de lei.



Firma are un punct de lucru și în localitatea prahoveană Mizil, pe strada Budureasca nr. 4.



Conform Confidas.ro, compania Filtre Aer Curat SRL a încheiat 272 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 4.196.492,13 lei.



Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Administrarea Domeniului Public și Privat Mioveni, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Autoritatea pentru Reforma Feroviară, dar și centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea și altele.



Despre General Medicals Active

Societatea General Medicals Active a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în anul 2006 și are sediul social în Tîrgu Mureș, pe strada Arany Janos, nr. 4, județul Mureș, firma ocupându-se de intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.



Asociați cu părți egale sunt Mircea Ștefan Solovăstru și Alina Nicoleta Solovăstru, ultima fiind și administratorul societății.



Numele lui Mircea Ștefan Solovăstru se regăsește și în Proactive Management & Marketing Mureș, General Management Mureș, Finconstruct Mureș, General Broker de Asigurare Mureș, Domeniile Târnave Mureș, Swiss Capital București și CCP.RO Bucharest București.



La rândul său, Alina Nicoleta Solovăstru figurează și în Ultratest Mureș și General Management Mureș.



În 2021, General Medicals Active a declarat trei angajați, profit de peste 3,11 milioane de lei și cifra de afaceri peste 10,21 de milioane de lei.



Firma are un punct de lucru în localitatea Sîncraiu de Mureș, pe strada Nouă nr. 49.



Potrivit Confidas.ro, compania General Medicals Active SRL a încheiat 171 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 37.447.000,86 de lei.



Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această companie se numără Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Caraș-Severin, Comuna Suseni, Comuna Magirești, dar și altele.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Hârșova
O firmă din București livrează echipamente medicale de protecție pentru Școala Gimnazială nr. 1 și Grădinița Tic-Pitic (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii