Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:50 05 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orașul Eforie va avea transport public de călători ecologic. Ce firmă se va ocupa de documentație

ro

17 Mar, 2021 00:00 3591 Marime text
  • Primăria Eforie va avea transport public ecologic
 
Primăria orașului Eforie a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructura de parcare și facilități pentru bicicliști în cadrul coridorului de mobilitate urbană creat.
 
Atribuirea a avut loc pe data de 1 martie 2021, iar rezultatul licitației a fost prezentat pe 15 martie.
 
Obiectul contractului îl reprezintă achiziția de servicii de elaborare a documentaţiei tehnice aferente proiectului „Înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructura de parcare și facilități pentru bicicliști în cadrul coridorului de mobilitate urbană creat”, urmând a fi realizate următoarele:
- Studiul de fezabilitate cu elemente DALI: studii de teren (studiu topografic, studio geotehnic și studiu hidrogeologic) și expertiza tehnică terenuri de fundare;
- Proiectul tehnic de execuție: PTE+DE (Proiect tehnic de executie + Detalii de executie), PAC (Proiect pentru obtinerea Autorizației de Construire) și POE (Proiect Organizarea Execuției);
- Servicii de verificare de calitate a documentațiilor: PTE+DE, PAC și POE;
-Documentații necesare pentru obținere acorduri și avize: Aviz instalații apă și canalizare – RAJA Constanța; Aviz de amplasament Enel România - energie electrică; Aviz Tehnic de Racordare - energie electrică; Aviz IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență; Avize alți deținători de utilități: Telekom, Vodafone, RCS – RDS; Aviz Poliția Rutieră – marcaje și semnalizare rutieră; Aviz mediu.
 
Valoarea totală a proiectului este de 2.290.800 lei, iar firma câștigătoare este AMG Lorem Consult SRL.
 

AMG Lorem Consult SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2016, având sediul social în municipiul Galați, pe calea Smârdan. Capitalul social este de 1.020 de lei, cu un număr de 102 părți sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociat unic este Mihai-Corneliu Ion. Administratorul societății este Anca Zaharia. Activitatea principală a firmei este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”, conform codului CAEN.
 
În anul 2019, societatea a avut patru salariați, cifra de afaceri fiind de 1.650.572 lei, iar profitul a fost de 638.105 lei.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii