Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

One Star Security a semnat un act adițional cu Direcția de Asistență Socială Constanța

ro

12 Aug, 2021 00:00 2980 Marime text
  • Direcția Generală Asistență Socială Constanța a atribuit un contract către One Star Security SRL
  • Vorbim de un act adițional pentru monitorizare și intervenție rapidă
 
Direcția Generală Asistență Socială Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de servicii de pază umană, transport valori, monitorizare și intervenție rapidă necesare DGAS Constanța, defalcate pe loturi. Astfel, este vorba de lotul 2 – Monitorizare și intervenție rapidă – act adițional 1.
 
Atribuirea a avut loc pe 29 iulie, rezultatul final fiind publicat pe 10 august. Valoarea contractului este de 8.292,12 lei, câștigători fiind cei de la One Star Security SRL.
 
Despre One Star Security SRL 
 
Societatea One Star Security SRL a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în municipiul Constanța. Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 500.200 lei, împărțit în 50.020 părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociat unic al societății este Ramona-Cristina Gheorghe. Administratorul firmei este Irina Colic.
Societatea a înregistrat, pe anul 2020 o cifră de afaceri de 16.740.165 lei, la un număr de 245 de angajați, cu un profit de 3.226.926 lei. Domeniul de activitate principal al firmei constă în activităţi de protecţie şi gardă. Compania One Star Security SRL a încheiat 16 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.999.759,76 lei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.            
                                                                     
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii