Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:19 23 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Suceava va întocmi documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu pentru 11 clădiri ale CN APM SA (document)

ro

07 Jun, 2017 00:00 2932 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) a anunţat câştigătorul contractului ce are ca obiect „Întocmire documentaţii tehnice pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu pentru un număr de 11 clădiri/construcţii (intrare în legalitate)“. În cadrul licitaţiei au fost depuse trei oferte. Câştigătoare a fost desemnată societatea Impo Construct SRL, iar contractul atribuit are o valoare de 297.000 de lei.

Impo Construct SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2002, firma are sediul social în satul Şcheia, comuna Şcheia, judeţul Suceava. Capitalul social subscris, de 30.200 de lei, integral vărsat, este compus din 3.020 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Costel Cucu, născut pe 16.05.1982, în Iaşi, cu 90% din capitalul social, şi Ancuţa-Raluca Cucu, născută pe
7.07.1983, în Suceava, cu 10% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul CN APMC responsabile de atribuirea procedurii publice au fost: director general - Dan Nicolae Tivilichi, director general adjunct - Marian Tănase, director economic - Daniela Şerban, director Exploatare - Ambroziu Duma, şef Serviciul Juridic şi Contencios - Tănase Iulian Pepi, şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov, şef Birou PSI-SU - Cristian Iliescu, Departament Achiziţii Publice - Aurelian Liţă.

Iată în ce constă contractul!

În urma verificărilor proprii ale conformităţii construcţiilor cu proiectele iniţiale sau ulterioare pentru constatarea modificărilor/schimbărilor de destinaţie survenite după anul 1998, au fost identificate următoarele 11 construcţii care au suferit modificări/schimbări de destinaţie, fiind necesar a fi autorizate din punctul de vedere al securităţii la incendiu în scopul intrării în legalitate: clădire exploatare portuară Rădăcină Mol 3, cămin muncitoresc Poarta 2, clădire administrativă Bursa Nouă, clădire administrativă Bursa Veche, clădire administrativă Rădăcina Mol 1 S, clădire Policlinica Port, clădire serviciu Secţia Căi Navigabile, anexă socială, terminal pasageri, magazia 1, staţie inspecţie containere.
 
Anunţul de atribuire a contractului poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii