Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:21 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din SUA va furniza piese de schimb pentru pompe către Nuclearelectrica SA (document)

ro

17 Dec, 2015 16:45 1018 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Piese de schimb pentru pompe”, cu punctul principal de livrare la Cernavodă, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Flowserve US Inc - Pump Division, cu sediul social în SUA, localitatea Vernon. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 61.936 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 63.066,92 lei fără TVA.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii