Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Sibiu a semnat un contract cu Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord. Iată ce va face! (document)

ro

04 Oct, 2021 18:22 3135 Marime text
 
 
  •  Baltur Sib va furniza servicii de reparații pentru Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord. 
Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord a încheiat un acord cadru pentru efectuare de reparații capitale – Centrala termica Ambulatoriu nr. 2. Proiectare si executie (înlocuirea și redimensionarea cazanelor existente și montarea unei instalații de cogenerare) .   

Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Reparații capitale – Centrala termica Ambulatoriu nr. 2. Proiectare și execuție (inlocuirea și redimensionarea cazanelor existente și montarea unei instalații de cogenerare)“  
 
Societatea care se va ocupa de efectuarea reparațiilor pentru Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord este Baltur Sib. 

Atribuirea a avut loc în data de 27.08.2021.    
 
Descrierea contractului
 
Achizitie de lucrări - „Reparații capitale – Centrala termica Ambulatoriu nr. 2. Proiectare și execuție (inlocuirea și redimensionarea cazanelor existente și montarea unei instalații de cogenerare)

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 1478832.15 lei.
 
Despre Baltur Sib, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 1998  și are sediul social în Sibiu.
  
Asociat unic și administrator este  Stoichiţă Simion. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 12.838.616  lei, profit net de 276.456 lei și un număr de 18 angajați.

Compania Baltur Sib S.R.L. a încheiat 190 contracte de achiziții publice in valoare totală de 58.027.141,84 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti, Centrul Bugetar de Administrare Crese Cluj, Centrul de Formare si Perfectionare a Politistilor "Nicolae Golescu" Slatina.  
 
Societate are un număr de 190 de contracte publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii