Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Negreşti-Oaş, plătită să dea cu bidineaua pe câteva poduri CFR de la Constanţa (document)

ro

13 Aug, 2014 00:00 4228 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a organizat şi desfăşurat o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Revopsire poduri metalice pe raza Sucursalei RCF Constanţa“.

Potrivit anunţului de atribuire nr. 148933/11.08.2014, publicat pe SEAP, contractul vizează execuţia lucrărilor de revopsire a podurilor metalice de cale ferata situate pe raza Sucursalei RCF Constanţa, conform caietului de sarcini, fiind vorba despre o suprafaţă de 15.631 mp. Lucrările se vor desfăşura la podul situat la kilometrul 233+341, linia CF Constanţa - Mangalia - 10.091 mp, şi la podul de la kilometrul 234+065, linia CF Constanţa - Mangalia - 15.631 mp. În contract nu sunt menţionate cheltuieli diverse şi neprevăzute. Valoarea totală finală a contractului este de 545.497 de lei, iar procedura de atribuire a fost prin licitaţie electronică, deschisă, fiind aleasă oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Aceiaşi patroni ai firmelor abonate la lucrările CFR

Singura ofertă depusă şi declarată câştigătoare a fost cea a firmei Ciceu SRL din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare. Compania are ca domeniu de activitate construcţia de clădiri. Potrivit datelor din Registrul Comerţului, firma este deţinută de Cicio Gheorghe şi fiul său, Daniel şi este o „abonată“ la contractele CFR-ului. Cei doi apar şi în SC Daria Const. Cele două societăţi, care au acelaşi domeniu de activitate, şi-au disputat contracte de peste 4 milioane de euro, în ultimii trei ani, doar de la CFR. Anul trecut, Ciceu SRL a avut o cifră de afaceri de 3.899.128 de lei, un profit brut de 1.565.914 lei şi 14 angajaţi.

Persoanele responsabile de organizarea şi desfăşurarea procedurii publice din cadrul CNCF CFR SA Bucureşti - Sucursala CF Constanţa au fost: Dorin Ioan Maer, Joiţa Mega, Gigi Claudiu Moisei, Daniel Petrescu, Ruxanda Aurelian, Marcel Bordeianu, Georgeta Tocaci, Ioana Petre, Camelia Lazăr, Marcel Butoi, Camelia Nacu, Denisa Daneci Pătrău, Daniela Luminiţa Belu şi Daniel Marius Toader.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii