Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Iaşi va moderniza şi reabilita parterul Căminului Cultural din Lipniţa, judeţul Constanţa (document)

ro

16 Nov, 2018 11:24 2965 Marime text
Primăria comunei Lipniţa, judeţul Constanţa, a încheiat un contract de „servicii de proiectare tehnică şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul: modernizare si reabilitare camin cultural parter, localitatea Coslugea, comuna Lipniţa”.

Descrierea contractului

Serviciile sunt necesare pentru buna implementare a proiectului „MODERNIZARE SI REABILITARE CAMIN CULTURAL PARTER, LOCALITATEA COSLUGEA, COMUNA LIPNITA” finantat prinFEADR 2014-2020 - Programul Naţional de Dezvoltare Regionala (PNDR), submasura 7.6 „Investitii asociate cu protejarea patrimoniului cultural”.

Serviciile solicitate constau în:
a) Elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie, conform HG 907/2016;
b) Asistenţă tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de execuţie a lucrărilor;

Valoarea estimata este de 45.909 lei fara TVA, astfel:
a) Elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie: 35.707 lei
b) Asistenţă tehnică din partea proiectantului: 10.202 lei
Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare in a 4-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor:8 zile
Durata Contractului: Durata de Prestare a Serviciilor este de maxim 60 de zile de la semnarea contractului pentru elaborarea şi predarea documentaţiilor tehnice.
Pentru asistenţa tehnică durata de prestare a serviciilor este de la semnarea contractului şi se încheie la data semnării fără obiecţiuni a Procesului Verbal de Recepţie la Terminarea Lucrărilor.

Valoarea totala a achiziţiei (fără TVA) este de 33.500 lei.

Persoanele cu funcţie de decizie

Craciun Florin- primar; Coman Constantin - contabil; Gencu Valerica - Secretar; Tudor Petre - Viceprimar; Bragadireanu Alexandru- Emin - inspector achizitii publice; Oprea Gratiela-furnizor servicii auxiliare achizitiei, Consilieri Locali: Mocanu Daniel, Guta Ion, Dinu Stelian, Mocanu Camelia, Ionica Ion, Vasile Gheorghe, Dumitrascu Lucian, Alis Visel, Aramitu Costel, Suliman Emin, Carp Virgil, Cercel Gelu.

You S.S. SRL, în datele Registrului Comerţului

You S.S. SRL este o societate înregistrată în anul 2008, în Iaşi. Capitalul social este de 300 de lei, împărţită în 30 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociaţii societăţii sunt Ecaterina Filip şi Dragoş Filip. Administratorul este Dragoş Filip. Domeniul de activitate principal este "alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice".

Pe anul fiscal 2017, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 186.681 lei, un profit de 95.324 lei şi un număr mediu de 0 angajaţi.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii