Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:34 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Galați va moderniza Casa de Cultură din Hârșova (document)

ro

04 Aug, 2021 00:00 1905 Marime text
  • Primăria Hârșova modernizează Casa de Cultură din localitate
  • De execuția lucrărilor se va ocupa firma Vila SA
  • Contractul are o valoare de peste 680.000 lei 

Primăria orașului Hârșova a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru execuția de lucrări și furnizare dotări pentru obiectivul „Modernizare și dotare Casa de Cultură orașul Hârșova, județul Constanța”.
 
Atribuirea a avut loc pe 30 iulie 2021, rezultatul achiziției fiind publicat în data de 2 august 2021. Vila SA este câștigătoarea contractului, în valoare de 688.876,63 lei.
 
Obiectivul general al proiectului constă în realizarea lucrărilor de modemizare prin care se vor asigura condiții adecvate pentru desfășurarea activităților socio-culturale, având un impact benefic asupra comunității, și anume:

- Creșterea accesului populației orașului Hîrsova la informație, educație, cultură și coeziune socială, în condiții adecvate desfășurării acestor activități;
- Asigurarea condițiilor necesare de pregătire suplimentara a tinerei generații, pentru o dezvoltare durabilă;
- Creșterea gradului de asigurare a egalității de șanse în formarea și dezvoltarea locuitorilor din mediul mic urban, față de locuitorii marilor centre urbane;
- Îmbunătățirea condițiilor de pregătire și dezvoltare a aptitudinilor speciale, pentru locuitorii orașului;
- Creșterea nivelului educațional și socio-cultural al locuitorilor orașului, contribuind la dezvoltarea durabilă a acesteia;
- Posibilitatea dezvoltării unor activități cultural-educative (grupuri folclorice, taraf, cercuri de ceramică, etc), sau a unor activități sociale specifice vârstnicilor, a egalității de șanse cu accent pe petrecerea timpului liber, activități de interes comunitar, prevenirea abandonului școlar, campanii umanitare pentru sprijinirea familiilor cu probleme sociale cu prilejul diferitelor sărbători;
- Dezvoltarea pe parcursul unui an intreg a unui pachet de evenimente culturale-religioase etnografice- gastronomice care să revitalizeze tradițiile locale (în parteneriat între mai multe localități).
 

Despre Vila SA

 
Societatea a fost înființată în anul 1992, cu sediul social în municipiul Tecuci, pe strada Alexu Russo, din județul Galați. Acționari în firmă sunt Florin Emil Istrati, cu o cotă de participare de 97,91%, cât și alți acționari cu 2,09%. Administrator este Florin Emil Istrati, iar cenzori sunt Gina Băraru, Cristinel Gheorghe Popescu și Sorina Emilia Strat. În anul 2020, firma a avut 47 de salariați, la o cifră de afaceri de 12.953.819 lei, cu un profit de 389.112 lei. Compania Vila SA a încheiat 100 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.615.657,83 lei.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
O firmă din București va elabora proiectul tehnic pentru locuințele sociale din Hârșova, județul Constanța (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii