Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București va elabora proiectul tehnic pentru locuințele sociale din Hârșova, județul Constanța (document)

ro

15 Jul, 2021 00:00 3151 Marime text
  • O firmă din Capitală a fost declarată câștigătoarea licitației pentru construirea unor locuințe sociale în Hârșova
  • Proiectul tehnic va fi, astfel, elaborat de către Forum 105 Arhitectura SRL
 
Primăria localității Hârșova a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de servicii de proiectare constând în „Elaborare Proiect Tehnic, Detalii de Execuție, Caiet de Sarcini și Documentație Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire și Asistență Tehnică din partea Proiectantului pentru realizarea obiectivului: „O viață sănătoasă într-un oraș sănătos" - Construire blocuri de locuințe sociale - bloc A și bloc B”.
 
Atribuirea a avut loc pe 12 iulie 2021, conform licitatiapublica.ro. Valoarea finală a proiectului este de 95.800 lei, iar firma câștigătoare este Forum 105 Arhitectura SRL.
 
Prin prezentul proiect se propune construirea a două blocuri de locuințe sociale amplasate pe strada Casariei nr. 6. În conformitate cu cerinţele beneficiarului se propune construirea a două blocuri de locuinţe sociale, cu 32 unități locative fiecare, cu regim de înălțime S+P+3E.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Ionescu Viorel- Primar, Stan Dumitra – Viceprimar, Adrian Constantin - Administrator public, Cristian Doinita - Secretar Oras, Ioana Rodica Claudia- Director executiv Directia Buget Finante Contabilitate, Cheran Carmen Mihaela Director executiv Tehnic Proiecte, Dominte Mihaela Sef Serviciu Juridic, Leciu Liliana – Economist, Nicolescu Teodora Cristina – Inspector, Marinela Comescu – Expert achizitii publice, Theodora Ioana Ogea- consilier juridic, Violeta Herda- Sef Birou, Camelia Macri – Inspector, Lusneac Adrian Marian – Consultant achizitii publice Expert Cooptat.
 

Despre Forum 105 Arhitectura SRL

Forum 105 Arhitectura SRL a fost înființată în anul 2007, cu sediul social în București, Sector 4, pe bulevardul Mărășești. Asociat unic și administrator al firmei este Andrei Marian Cătălin. Conform datelor pentru anul 2020, firma a raportat un singur angajat, la o cifră de afaceri de 82.033 lei, cu un profit net de 75.940 lei. Potrivit Confidas.ro, compania Forum 105 Arhitectura SRL a încheiat 3 contracte de achiziții publice in valoare totală de 57.305,00 lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Locuințe sociale la Hârșova. Primăria caută firmă de proiectare
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii