Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:55 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Galați a furnizat rechizite elevilor din Constanța, care provin din familii sărace (document)

ro

29 Dec, 2015 09:16 2751 Marime textPentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța
a atribuit contractul pentru achiziționarea de rechizite școlare destinate elevilor care provin din familii sărace societății C&C Prevent SRL din Galați.
 
Potrivit informațiilor publicate în SEAP, conform ISJ Constanța și a ordinului MECT, anul acesta au fost achizitionate 10.122 de pachete cu rechizite școlare distribuite astfel: 1.352 la clasa pregătitoare, 1.279 la clasa I, 3.198 pentru cei din clasele II-IV, 3.200 de pachete pentru elevii din clasele V-VII, iar pentru clasa a VIII-a - 1.093 de pachete. La licitatia publica organizată de ISJ Constanța s-au înscris trei ofertanti, însă doar una a respectat toate condițiile.
 
Astfel, Papaerland SRL din Bistrița și Tipografia ProfCom SRL Târgu Jiu nu au depus garanția de participare, iar licitația a fost câștigată de C&C Prevent SRL din Galati.
 
Valoarea contractului atribuit a fost de 210.081,54 lei fără TVA. Firma câștigătoare a fost înființată în anul 2011. Conform ultimul bilant contabil din 2014, firma a avut o cifra de afaceri de 3.072.955 lei și un profit de 147.028 lei.
 
Rechizitele au fost achiziționate în baza ordinului Ministerului Educației și Cercetării Știinșifice nr. 4385/07.06.2012
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii