Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța va aproviziona cu crap proaspăt unitățile militare din Forțele Navale (document)

ro

23 Feb, 2018 20:44 1729 Marime text
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța a încheiat un contract de furnizare ”crap românesc proaspăt, decapitat și eviscerat” cu firma
SC Granbis SRL.

Denumirea completă a contractului, conform licitatiapublica.ro: furnizare crap românesc proaspăt, decapitat și eviscerat pentru unitățile militare din Forțele Navale. Valoarea contractului este 90.454 lei, fără TVA. Criteriul de atribuire al contractului a fost prețul cel mai scăzut.
 
Despre SC Granbis SRL
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, consultat la data de 20 februarie 2018, SC Granbis SRL, a fost înființată în anul 1994, în municipiul Constanţa. Societatea are un capital social subscris de 200 de lei.
 
Asociații firmei sunt Nicolae şi Ioana Biserică. Nicolae Biserică este şi administratorul societăţii. Cei doi nu mai figurează ca asociaţi sau administratori în alte societăţi comerciale.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă ”comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun”.
 
Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul fiscal 2016, societatea a înregistrat o cofră de afaceri de 10.854.454 de lei, un profit de 963.610 de lei și un număr de 15 angajaţi.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.      
       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii