Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București se va ocupa de promovarea stațiunii balneare Techirghiol (document)

ro

20 Aug, 2019 00:00 2828 Marime text
Primăria Techirghiol a atribuit contractul „Servicii de informare și publicitate/promovare și marketing aferente proiectului «Creșterea atractivității turistice a stațiunii balneare Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare Zona A202»” societățiiAlma Group Research SRL. Valoarea contractului atribuit este de 307.800 de lei.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Soceanu Iulian Constantin - primar, Parosanu Niculina - secretar oraș, Neacșu Dan Sebastian - responsabil tehnic proiect, Enache Marioara - responsabil financiar proiect, Carmen Cealera - responsabil achiziții publice proiect, Regep Melissa - inspector Compartiment Proiecte, dar și consilierii locali: Abdula Edvin, Abdula Ersan, Babanica Doina Marinela, Bogoi Dan, Constandin Florea, Bari Zerrin, Draghici Doru, Ismail Temugin, Guteanu Stere, Picoiu Adrian Teodor, Pucichi Dănuț, Berbeaca Niculae, Slincu Ioan, Curtacai Tanher, Zisu Florin, Ghencea Elena, Fraico Mirela - consultant. 
 

Alma Group Research SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2010, societatea are sediul social în București. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1000 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. 
 
Asociaţi persoane fizice sunt: Tibrea Ileana, cu 99% din capitalul social, Dorz Viorel-Traian, cu 1% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de cercetare - dezvoltare în alte știinţe naturale și inginerie este Tibrea Ileana. În anul fiscal 2016, societatea cu 2 salariați a declarat o cifră de afaceri de 346.532 lei și un profit de 
6.569 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu 2 salariați a raportat un profit de 39.059 lei și o cifră de 309.017 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de 1.358.768 lei și un profit de 385.239 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii