Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti se va ocupa de expertiza tehnică a instalaţiilor electrice din Portul Constanţa (document)

ro

20 Feb, 2020 00:00 2892 Marime text

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a atribuit unei societăţi din Bucureşti contractul privind expertiza tehnică a instalaţiilor electrice în Portul Constanţa.
 
Contractul nr. 4192 / 29-01-2020, în valoare de 16.500 de lei, a fost adjudecat de Fisheku SRL. Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa achiziţionează servicii de expertiză pentru mai multe tipuri de instalaţii energetice, astfel încât activitatea de distribuţie a energiei electrice în Portul Constanţa să asigure continuitatea alimentării cu energie electrică şi termică a consumatorilor, calitatea energiei electrice şi termice şi siguranţă în funcţionare a instalaţiilor energetice.
 

Date oficiale despre Fisheku SRL

 
Potrivit informaţiilor de la Registrul Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 2017 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Constantin Gabriela este asociat unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
În anul fiscal 2017, Fisheku SRL a avut un singur salariat, a declarat un profit de 46.608 lei şi o cifră de afaceri  de 90.511 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 55.461 lei, un singur salariat şi o cifră de afaceri de 228.736 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
Citeşte şi:
 
CN APM Constanţa a semnat un contract cu Pet Communications SRL. Despre ce este vorba (document)

Se caută un evaluator al parcelelor de teren din Porturile Constanţa, Tomis, Mangalia şi Basarabi (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii