Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București a obținut un contract cu Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare. Ce valoare are acesta (document)

ro

28 May, 2018 22:07 2866 Marime text
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a atribuit recent un contract de servicii de reparații suprastructură în vederea prezentării la inspecția Bureau Veritas.

Potrivit Licitatiapublica.ro, contractul prevede reparat instalația sanitară, scurgere și amenajare băi cabine, spălător și bucătărie; reparat aerisiri tancuri combustibil, apă, balast, și ventilație; reparat protecție traseu principal cabluri pupă Tb/Bb; reparat valvule și cutii hidranți instalația de stins incendiu cu apă; reparat uși închidere etanșe suprastructură, capace magazine; reparat instalație de încălzire aer cald, conform cerințe caiet de sarcini.

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele trei oferte primite, câștigătoare a fost declarată cea venită din partea societățiui Azera Trade SRL București.

Valoarea estimată a contractului a fost de 1.437.000 lei fără TVA, iar cea finală a ajuns la 989.000 lei fără TVA.
 
Despre Azera Trade S.R.L.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului,. Interogat la data de 28 mai 2018, societatea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Strada Pescărușului nr. 7.

Societatea are capital social subscris de 50.000 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Sergiu Marian Cazan, acesta fiind și amdinistratorul firmei ce are ca domeniu de activitate principal comerţul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software- ului.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 3.801.973 de lei, profit de 112.166 de lei și 6 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii