Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O companie din Vrancea va actualiza cadastrul pentru DJ 226B (DN 2A - Pantelimon - Grădina - Cogealac)

ro

25 Oct, 2021 00:00 2885 Marime text
  • Serviciile cadastrale de actualizare a cărților funciare ale drumului județean DJ 226B(tronson DN 2A – Pantelimon – Grădina – Cogealac) vor fi realizate de Topo-Service & Partners SRL
  • Contractul a fost atribuit de Consiliul Județean Constanța prin procedură simplificată la valoarea de 27.680 lei fără TVA
  • Serviciile cadastrale şi de înscriere în cartea funciară presupun realizarea măsurătorilor în format Stereo 1970 a limitelor imobilului indicate de către proprietar, depunerea şi verificarea lor de către serviciile de specialitate ale Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa
  • Potrivit, confidas.ro, Topo-Service & Partners SRL a încheiat 78 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.760.117,78 lei
  • În anul fiscal 2020, societatea a avut un profit de 567.978 lei, o cifră de afaceri de 961.323 lei și datorii de 209.045 lei



Serviciile cadastrale de actualizare a cărților funciare ale drumului județean DJ 226B(tronson DN 2A – Pantelimon – Grădina – Cogealac) vor fi realizate de Topo-Service & Partners SRL.

Contractul a fost atribuit de Consiliul Județean Constanța prin procedură simplificată la valoarea de 27.680 lei fără TVA.


Serviciile cadastrale şi de înscriere în cartea funciară presupun realizarea măsurătorilor în format Stereo 1970 a limitelor imobilului indicate de către proprietar, depunerea şi verificarea lor de către serviciile de specialitate ale Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa.

Se va realiza actualizarea cărţilor funciare ale UAT Crucea, UAT Pantelimon, UAT Gradina și UAT Cogealac , prin evidenţierea bornelor kilometrice, evidenţierea pe PAD a părţii carosabile, rigolelor şi a altor tipuri de amenajamente aflate în zona drumului.

Durata de prestare a serviciilor va fi de maxim 90 de zile lucrătoare (inclusiv perioada de avizare a documentaţiei de către Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară) de la data menţionată în ordinul de începere prestări servicii.


Topo-Service & Partners SRL


Compania cu sediul social în comuna Câmpineanca, județul Vrancea a fost înființată în 2014.

Asociat și administrator este Bogdan Petrișor Hagiu care mai deține alte două societăți comerciale, Pivotpos SRL și Aerial Geoterra SRL.

Potrivit, confidas.ro, Topo-Service & Partners SRL a încheiat 78 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.760.117,78 lei.

În anul fiscal 2020, societatea a avut un profit de 567.978 lei, o cifră de afaceri de 961.323 lei și datorii de 209.045 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Demarează licitațiile pentru servicii de cadastru pentru drumul judeţean DJ 226B, tronsonul DN 2A-Pantelimon-Grădina-Cogealac

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii