Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:38 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără instrumente de laborator de la Tyd Elan SRL (document)

ro

05 Mar, 2016 12:11 1679 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA, sucursala CNE Cernavodă, a atribuit contractul „Instrumente de laborator” (sticlărie pentru laborator), unde criteriul de atribuire a fost prețul celmai scăzut, potrivit licitațiepublica.ro.
 
Operatorul economic căuita i-a fost atribuit contractul a fost Tyd Elan SRL. Estimarea inițială va valorii contractului a fost de 7.810 lei, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 6.616,1 lei fără TVA.
 
Tyd Elan SRL a fost înfiinţată în anul 2002, are un capital social vărsat de 10.000 lei, integral vărsat, şi se ocupă cu „comerţ cu ridicata al produselor chimice”.
 
În cadrul firmei figurează doi asociaţi, şi anume: Gabriel Dumitru, din Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% / 1%, şi Elena Dumitru, de asemenea din Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99% / 99%. De asemenea, Elena Dumitru apare şi în calitatea de persoană împuternită. Tot ea deţine şi funcţia de administrator.
 
Conform datelor furnizate de vrajitorul.eu, la finalul anului 2014, Tyd Elan SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 3.246.377 lei, un profit net de 322.882 lei şi un număr mediu de nouă salariaţi.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii