Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:17 07 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nerom Distribution SRL, contract cu Consiliul Județean Constanța. Firma, campioană la vândut măști pe timp de pandemie

ro

13 Apr, 2021 16:38 2160 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța și Centrul Militar Zonal au semnat un contract cu Nerom Distribution SRL
  • Firma este din Craiova și se ocupă de distribuirea de echipamente de protecție
  • De la începutul pandemiei de coronavirus, a reușit să vândă instituțiilor de stat măști de protecție de circa 5 milioane de lei
     
După o licitație anulată în 8 februarie 2021, fie din motive de abateri grave de la prevederile legislative care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului sau au fost depuneri de oferte inacceptabile, Consiliul Județean Constanța și Centrul Militar Zonal au achiziționat o parte din ce și-au propus din loturile de dezinfectanți , măști de protecție și termometre.
Astfel, Consiliul Județean Constanț a atribuit contractul pentru un singur lot din ce și-a dorit, având o valoarea de 3.450 ron , atribuit prin procedura simplificată furnizorului SC Nerom Distribution SRL, cu sediul în Craiova, județul Dolj.

 
Anterior atribuirii, obiectul achiziției publice îl reprezenta achiziția de echipamente de protecție COVID-19 pentru cele două instituții menționate, care erau formate astfel: lot 1 – măști de unică folosință – 15.000 bucăți, lot 2 – dezinfectanți – aproximativ 300 de litri și lot 3 – termometre – 8 bucăți, diferite modele. În secțiunea „Documente” poate fi vizualizat documentul privind atribuirea licitației.
 

Despre societatea Nerom Distribution SRL


SC Nerom Distribution SRL s-a înființat in 2004 în Craiova, avându-i ca asociați pe Gutu Adrian și Cremenescu Carmen, și având ca obiect principal de activitate, activități juridice, de contabilitate și revizie contabilă, și purta numele Bayard Consulting &Logistics SRL. Doar la câteva luni distanță, mai exact, pe 8 aprilie 2004, firma nou înființată modifică principalul obiect de activitate în - comerț cu ridicata cu echipamente și furnituri de fierărie și instalații sanitare și de încălzire, totodată schimbând și numele societății în Nerom Distribution SRL. În anul 2005 asociatul Gutu Adrian se retrage și din funcția de asociat și administrator, așa cum este înregistrat în monitorul oficial numărul 3497 din 2005, iar Carmen Cremenescu devine asociat unic și administrator, conform vrajitorul.ro

Partenera de afaceri,  cu un procent de 20% al asociatului majoritar Carmen Cremenescu este o doamnă, Miulescu Cecilia, aflată la venerabila vârstă de 73 ani,și care este și administratorul companiei începînd cu 10 august 2017, și care a reușit să încheie 2022 de contracte publice, firma având o medie de 5 angajați, potrivit CONFIDAS.

Carmen Cremenescu este asociat și administrator și în SC Alka Group SRL, firmă care are același sediu cu SC Nerom Distribution SRL și are ca obiect de activitate Sevicii de furnizare și management a forței de muncă, iar asociatul cu un procent de 50% este cetățeanul italian Tome Gianni, comapania are cifre de afaceri modeste, conform Registrului Comerțului.


Locul 3 la vânzări măști în topul realizat de Europa Liberă

 
Europa Libera publica zilele trecute un Top 10 campioni ai vânzărilor de măști, mănuși și halate anti-coronavirus, la stat, iar SC Nerom Distribution SRL se situează pe locul 3.

„Este o firmă din Craiova care se ocupă cu vânzarea de echipamente tactice și accesorii pentru forțele de ordine (poliție, jandarmerie, etc). De la începutul pandemiei de coronavirus, a reușit să vândă instituțiilor de stat măști de protecție de circa 5 milioane de lei, cu TVA (peste 1 milion de euro). În total, în perioada respectivă firma craioveană a vândut echipamente de protecție de peste 11 milioane de lei, cu TVA (circa 2,35 milioane de euro), doar din achizițiile directe. Firma este deținută de Carmen Cremenescu”, se arată în materialul jurnalistic menționat mai sus.
 
  
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii