Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:02 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modernizarea irigațiilor în zona Carasu-Basarab. Se actualizează documentația (document)

ro

24 Sep, 2020 00:00 1851 Marime text
  • Este vorba despre „Reabilitarea și modernizarea amenajării pentru irigații Carasu – Basarab, județul Constanța, actualizare și completare documentație pentru fazele DALI + Expertiză tehnică“.
  • Valoarea estimată a contractului este de 84.033,61 de lei.
Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) contractează servicii de proiectare specializată pentru contractul privind „Reabilitarea și modernizarea amenajării pentru irigații Carasu – Basarab, județul Constanța“.
Potrivit anunțului publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, serviciile vor fi contractate prin cumpărare directă, valoarea estimată fiind de 84.033,61 de lei.
Descrierea contractului arată că este vorba despre „Reabilitarea și modernizarea amenajării pentru irigații Carasu – Basarab, județul Constanța, actualizare și completare documentație pentru fazele DALI + Expertiză tehnică“.
Garanția de bună execuție este de 5% din valoarea contractului.
Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.
Ofertele pot fi depuse până luni, 28 septembrie 2020, ora 13.00, prin e-mail sau prin fax.
„Dupa aplicarea criteriului «prețul cel mai scăzut» se va comunica prin e-mail sau telefonic ofertantului câștigător să posteze în catalogul electronic SEAP secțiunea «Cumpărări directe» oferta așa cum a transmis-o prin email sau fax“, se arată în anunțul oficial privind achiziția.
Totodată, potrivit informațiilor oficiale, achiziția se va finaliza în catalogul electronic SEAP.

În secțiunea Document puteți consulta anunțul oficial legat de acest contract.


Citește și:

În Dobrogea se mai irigă doar 4500 de ha. După 30 de ani, doar 1% din suprafața irigată mai are sistemul de irigații funcțional
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii