Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:18 20 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Apărării, contract pentru alimente. Iată cui l-a atribuit şi ce valoare are!

ro

18 Feb, 2017 00:00 876 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În urma unei licitaţii publice, Ministerul Apărării - U.M. 02192 a atribuit contractul cu numărul A224 - „Ingrediente, condimente, murături“ societăţii Granbis SRL. Locul principal de livrare a alimentelor se situează pe strada Fulgerului nr. 1, Constanţa. Valoarea totală a contractului atribuit societăţii Granbis SRL este de 52.031,10 lei, fără TVA.
 
Ministerul Apărării - U.M. 02192 precizează în anunţul de atribuire că este necesară achiziţionarea de alimente, conform necesităţilor, pe o perioadă de 12 luni.
Tot în anunţul de atribuire se mai precizează că procedura de licitaţie deschisă pentru achiziţia de alimente este împărţită în 27 de loturi, valoarea totală fiind de 1.543.792,02 lei. Fiecare participant la procedură are posibilitatea de a depune oferte pentru un lot, mai multe loturi sau pentru toate loturile. Societăţii Granbis SRL i s-a atribuit un lot.
 
Granbis SRL este una dintre firmele cu tradiţie în livrarea de alimente către instituţii ale statului. La începutul anului, societatea şi-a mai adjudecat şi contractul „Achiziţia de fructe şi fructe cu coajă“, în valoare de 57.638 de lei, fără TVA, atribuit de Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa. Şi la finele lui 2016, Granbis SRL a semnat şi cu Baza Logistică Navală din Constanţa un contract pentru achiziţia de carne congelată.
 
Despre Granbis SRL

Firma are sediul social în municipiul Constanţa, şi un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, împărţit în 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Asociaţii firmei sunt Nicolae Biserică, născut la 11.01.1963, în localitatea Bărăganu, judeţul Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Ioana Biserică, născută la 27.04.1965, în comuna Ion Corvin, judeţul Constanţa, cota sa de participare la beneficii şi pierderi fiind tot de 50%. Administratorul societăţii, care are ca activitate principală, conform codificării CAEN, „comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“, este Nicolae Biserică.

Citeşte şi:

Fructe şi legume, livrate Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa de Geocor Trade IMP-EXP, Granbis şi un PFA

Două societăţi din Constanţa vor livra fructe şi legume centrelor Protecţiei Copilului din judeţul Tulcea 

Ti-a placut articolul?

Comentarii