Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fructe şi legume, livrate Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa de Geocor Trade IMP-EXP, Granbis şi un PFA (document)

ro

20 Jan, 2017 00:00 2209 Marime text
Contractul „Furnizarea produselor alimentare - produse alimentare: fructe, legume şi diverse produse alimentare defalcate pe loturi prin care se va asigura hrana zilnică necesară pentru beneficiarii serviciilor sociale aflate în subordinea autorităţii contractante“ a fost atribuit de Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire numărul 175073/17.01.2017, publicat pe SEAP, au fost declaraţi câştigători: Geocor Trade IMP-EXP, SC Granbis SRL şi PFA Amariei G. Petru.
 
Obiectul contractului constă în furnizarea de produse alimentare - fructe, legume şi diverse produse alimentare, fiind defalcat pe loturi: Lot 1 - legume; Lot 2 - fructe şi fructe cu coajă; Lot 3 - legume transformate; Lot 4 - fructe şi fructe cu coaja lignifiate transformate; Lot 5 - diverse produse alimentare.
 
Contractul nr. 704 - achiziţia de legume transformate - a fost atribuit firmei Geocor Trade IMP-EXP SRL. Valoarea atribuită este de 87.650 de lei, fără TVA.
Contractul nr. 707 - Achiziţia de fructe şi fructe cu coajă -, în valoare de 57.638 de lei, fără TVA, a revenit SC Granbis SRL.
Contractul nr. 705 - Achiziţia de fructe şi fructe cu coajă lignifiate transformate -, în valoare de 21.564 de lei, fără TVA, a fost adjudecat de Geocor Trade IMP-EXP SRL.
Contractul nr. 706 - Achiziţia de diverse produse alimentare - a fost semnat cu Geocor Trade IMP-EXP SRL. Valoarea acestuia este de 12.917,04 lei, fără TVA.
Contractul nr. 703 - Achiziţia de legume -, în valoare de 132.941,80 de lei, a fost adjudecat de PFA Amariei G. Petru, din judeţul Suceava.
 
Geocor Trade Imp-Exp SRL şi Granbis SRL, în datele Registrului Comerţului
Geocor Trade Imp-Exp SRL funcţionează din 2001 şi are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al cărnii şi al produselor din carne. Cu un capital social vărsat de 5.025,00 de lei, firma este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. În aprilie, în firmă erau asociaţi Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi Corina Nedelcu. Conform datelor de la Registrul Comerţului, în prezent, firma are doi asociaţi: persoana fizică Cristian Leonard Nedelcu, cu 40% din capitalul social, şi persoana juridică Commsecure Limited, cu 60% din capitalul social. Administratorul societăţii este Cristian Leonard Nedelcu.
 
Granbis SRL este o firmă din Constanţa înfiinţată în 1994 de către Nicolae Biserică şi Ioana Biserică. Societatea comercială are un capital social de 200 de lei, iar cei doi asociaţi împart câte 50% din cota de participare. Administrator al firmei este Nicolae Biserică. Granbis SRL, cu sediul pe strada Theodor Speranţia din Constanţa, are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta textul integral al anunţului de atribuire a licitaţiei.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii