Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milionar, beneficiar al unui contract de milioane Cui a atribuit Primăria Tulcea peste 15 milioane lei (document)

ro

10 Mar, 2014 00:00 12468 Marime text
La începutul lunii martie, Primăria Tulcea a atribuit un contract de peste 15 milioane lei în vederea execuţiei de lucrări pentru „îmbunătăţirea serviciilor urbane, infrastructură publică urbană, zona urbană vest a municipiului Tulcea”. Potrivit anunţului de atribuire, au fost declarate câştigătoare două firme, una din Tulcea, recunoscută în peisajul local pentru succesul înregistrat până acum în domeniul achiziţiilor publice, şi o alta din Bucureşti.

Estimat la valoarea de 20.246.070,27 lei, contractul a fost atribuit pentru 15.932.982,88 lei, procedura aleasă fiind licitaţia deschisă. Cinci ofertanţi au depus oferte, dar numai trei au fost admişi, iar dintre aceştia a fost desemnată câştigătoare o singură ofertă, cea a asocierii dintre SC Coral SRL Tulcea şi SC Nemar Edil Construct Bucureşti, prima fiind şi liderul asocierii.
Obiectivele contractului constau în reabilitarea unor străzi majore prin care să se asigure accesul în bune condiţii către zona de acţiune urbană şi modernizarea reţelei de utilităţi edilitare (sistem de alimentare cu apă, canalizare pluvială şi menajeră) pe străzile care urmează a fi reabilitate.
În ceea ce priveşte firma Coral SRL, aceasta figurează la Registrul Comerţului cu trei asociaţi, Corneliu Marianciuc, Luiza Georgescu şi Cornel Constantin Georgescu, acesta din urmă fiind cunoscut ca unul dintre milionarii de top Forbes ai judeţului. Atât Cornel Georgescu, cât şi Corneliu Marianciuc mai apar în prezent ca acţionari în SC Transif SA şi SC Solar Aluminium SRL, în timp ce Luiza Georgescu apare şi ea ca acţionar în SC Transif SA. La sfârşitul anului 2012, SC Coral SRL declarase o cifră de afaceri de 52.745.477 lei, un profit net de 643.189 lei şi 202 salariaţi.
Patronul de la Coral este cunoscut ca fiind cel care a deschis primul mall din Tulcea. Cornel Georgescu are, în prezent, afaceri în construcţii, turism şi imobiliare.

Cea de-a doua firmă care va beneficia de acest contract, SC Nemar Edil Construct SRL, figurează la Registrul Comerţului cu cinci asociaţi, respectiv Răzvan Codruţ Asavei, Diana Ştefania Croială, care este şi administratorul firmei, Manuela Elena Alexandra Grecu, Roxana Cristina Cruceanu şi Dragoş Ioan Măgureanu.
Dragoş Ioan Măgureanu mai figurează ca asociat în SC Mid Ideal Expert SRL şi un PFA, Răzvan Codruţ Asavei mai derulează şi el afaceri prin intermediul unui PFA, iar Roxana Cristina Cruceanu mai figurează ca asociat şi în SC Il Monello Cafe & Trattoria SRL şi SC Vip Events SRL.
La sfârşitul anului 2012, SC Nemar Edil Construct SRL declarase o cifră de afaceri de 123.238.053 lei, un profit net de 3.215.132 lei şi 30 de salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii