Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:07 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Materiale sanitare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Iată firmele câştigătoare! (document)

ro

23 Jul, 2018 00:00 710 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa a achiziţionat prin licitaţie materiale sanitare pentru Clinica de Cardiologie. Contractul, atribuit la data de 19 iulie, pentru o perioadă de 36 de luni, a avut valoarea finală de 221.670 de lei.
 
Unitatea sanitară a achiziţionat: set introducător femurală pentru proceduri dilatare percutană, arc ghid diagnostic hidrofil pentru angiografie, cateter ghid pentru angioplastie, set accesorii pentru dilatare percutană, compus din pompă cu manometru pentru umflat balonaşe, valvă rotativă hemostatică şi introducător pentru arc ghid angioplastie, balon angioplastie semicompliant pentru proceduri de dilatare percutană, balon angioplastie noncompliant pentru postdilatare, stent metalic pentru proceduri de dilatare percutană, kit câmp steril pentru intervenţii angiografice şi proceduri de dilatare percutană cu componenţe specifice, arc ghid diagnostic metalic pentru angiografie şi proceduri dilatare percutană teflonat, catetere diagnostice pentru angiografie coronariană.
 
Persoanele responsabile cu desfăşurarea licitaţiei: Cătălin Nicolae Grasa - manager, Natalia Munteanu - director financiar-contabil, ş.l. dr. Bogdan Obadă - director medical,
as. lic. Cornelia Banu, dr. Mihaela Anca Rădulescu - director îngrijiri medicale, coordonator program AP IMA, dr. Alexandru Voican, dr. Irinel Parepa - clinica de cardiologie, dr. Luminiţa Matei - clinica de cardiologie, jr. Bianca Dumitrescu - şef Serviciul Achiziţii, ec. Mărioara Furnica - Serviciul Achiziţii, ref. sup. Cristina Ştefan - Serviciul Achiziţii jr. Carmela Endora Gherghina - consilier juridic, jr. Mariana Săndulescu - consilier juridic.
 
Câştigătorii licitaţiei sunt: Medtronic România SRL, valoare contract 126.000 de lei, Noventis International SRL - 54.000 de lei, Medical Technologies World SRL - 31.905 lei.
 

Date din Registrul Comerţului despre firmele câştigătoare

 
Medtronic Romania a fost înfiinţată în anul 2015 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris este de 6.400.000 de lei, împărţit în 64.000 de părţi sociale, cu o valoare de 100 de lei fiecare. Asociaţi ai firmei sunt: Valera Holdings SARL, din Luxemburg, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,1%, şi Covidien Group SRL, cu sediul tot în Luxemburg, cu o cotă de 99,9%. Administratori sunt Hans de Raeve, din Belgia, Jorg Franz Heinrich Heikenfeld, din Germania, şi Simona Mariana Brana.
 
În anul 2016, societatea a avut 13 salariaţi, cu o pierdere de 3.258.215 lei, cifra de afaceri fiind de 26.914.741 de lei. Pentru anul fiscal 2017, numărul de salariaţi a urcat la 42, firma trecând pe profit - 831.347 de lei, cifra de afaceri urcând la 58.968.275 de lei.
 
Noventis International a fost înfiinţată în 2005, cu sediul social în localitatea Măgurele, judeţul Ilfov, având un capital social de 200 de lei. Asociaţi sunt Ana Mesner şi Victor Moisă, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Administrator este Victor Moisă.
 
Medical Technologies World a fost înregistrată în anul 2012, în Bucureşti. Tipul de activitate, conform clasificării CAEN, este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, capitalul social subscris este de 73.100 de lei, integral vărsat, compus din 7.310 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: Nadim Bassam, din Republica Arabă Siriană, şi Nadim Mahmoud, tot din Republica Arabă Siriană. Cel din urmă este şi administratorul firmei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii