Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:24 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașinile din parcul Gărzii de Coastă Constanța, asigurate de Asirom Vienna Insurance Group SA

ro

18 Feb, 2017 16:00 1053 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Garda de Coastă Constanța a atribuit contractul privind „Asigurari Auto 2017”. Conform anunțului de atribuire cu numărul 205333/16.01.2017, obiectul contractului constă în „prestari de servicii, constând în asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) a întregului parc de autovehicule aparținând Gărzii de Coastă”.
 
Estimat inițial la suma de 419.270, contractul a fost atribuit pentru suma de 283.776,56 lei către Asirom Vienna Insurance Group SA București.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 18 februarie, firma a fost înființată în anul 1991 și se ocupă de „alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)”.
 
Asociați persoane juridice în firmă sunt două societăți austriece – Vienna Insurance Group Ag Wiener Versicherung Gruppe și LVP Holding GMBH. De asemenea, esxistă o listă de acționari persoane fizice și juridice.
 
Membrii în directorat sunt Octavian Bazon, Dragos Marius Calin, Daniela Meghea, Lelkes Juraj și Dan-Junior Gătăianţu. Membrii în consiliul de supraveghere sunt Matula Werner, Nicolae Iliuta, Hans Raumauf, Roland Groll și Ivan Sramko.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
  
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii