Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN consultă piața legat de introducerea în țară a unor produse militare. O parte din acestea vor fi livrate în Constanța

ro

23 Nov, 2020 00:00 2655 Marime text
  • Se încearcă astfel stabilire unei valori estimative pentru un contract anual de „prestare servicii pentru introducerea ori scoaterea din țară din țară a produselor militare achiziționate prin acorduri guvern la guvern“.
  • Locurile desfășurării activităților (locații) și tipul de trafic, pentru echipamente majore sunt Constanța și Ramstein/Germania, iar pentru echipamente conexe și suport – Otopeni, potrivit anunțului.
  • Data limită pentru consultare este 4 decembrie 2020.
Ministerul Apărării Naționale consultă piața pentru a stabili o valoare estimativă pentru un contract anual de „prestare servicii pentru introducerea ori scoaterea din țară din țară a produselor militare achiziționate prin acorduri guvern la guvern“. O parte din aceste produse vor fi livrate în Constanța.
 
Anunțul a fost publicat recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, prin această consultare a pieței se încearcă „estimarea valorii unui contract anual de prestare“ a serviciilor respective. Cantitatea estimată de pachete de servicii de prestat pe parcursul anului 2021 este de 250, transmit reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.
 
„Achiziția are ca scop desemnarea unui reprezentant în relația autorității contractante, Unitatea Militară 02550 București, cu autoritatea vamală pentru a întocmi actele și a îndeplini formalitățile prevăzute în reglementările vamale pentru toate bunurile materiale achiziționate în baza Acordurilor Guvern la Guvem însoțită de lista de împachetare și documentul de expediere pentru port în port sau transpolt combinat, Declarație de conformitate și Cenificat de calitate (conformitate) și garanție, achiziționate de către Unitatea Militară 02550 București în baza contractelor de tip LOA (acorduri Guvern la Guvern), fumizor USG“, se arată în anunțul oficial.
 
Locurile desfășurării activităților (locații) și tipul de trafic, pentru echipamente majore sunt Constanța și Ramstein/Germania, iar pentru echipamente conexe și suport – Otopeni, potrivit anunțului.
 
„Data estimată pentru sosirea bunurilor va fi comunicată de autoritatea contractantă în termen de maxim 2 (două) zile de la primirea acestea de la partenerul american“.
 
Autoritatea contractantă solicită informații referitoare la prețul pachetului, prețurile unitare aferente operațiunilor vamale, pentru situația în care prețul serviciilor de achiziționat este stabilit în fucție de valoarea bunurilor tranzitate prin vamă, dar și legate de termenul maxim (exprimat în zile de la data sosirii în vamă) pentru scoaterea din vamă și predare către beneficiar a coletelor cu bunuri.
 
Fiecare operator economic va transmite răspunsurile referitoare la aspectele supuse consultării pe adresele de email: elicitatie@dpa.ro, robert.popa@dpa.ro, lucian.rosca@dpa.ro, alexandru.lucescu@dpa.ro, se mai arată în anunțul oficial.
 
Data limită pentru transmiterea propunerilor este 25 noiembrie 2020, iar data limită pentru consultare este 4 decembrie 2020.
 
În Secțiunea Document puteți vizualiza și descărca anunțul de consultare publicat de Ministerul Apărării Naționale.
 
 
 
Citește și:

Civil din Corbu, proprietar pe o parte din terenul unității militare de la Capu Midia. Ce hotărâre a luat Tribunalul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii