Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:52 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mancom Industrie SRL din Buzău va furniza sârmă zincată pentru CFR, sucursala Constanţa (document)

ro

01 Jul, 2016 17:19 1925 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Nationala de Cai Ferate CFR  SA a atribuit pe 13 mai 2015 contractul „Materiale constructii; produse auxiliare constructii - sarma moale zincata“ unei firme din Buzău pentru suma de 9.093 de lei. firma Mancom Industrie SRL. Asociaşi în firmă sunt MĂNESCU AL. POMPILIA - 10%, MĂNESCU M. ION - 105 şi ANISIE VOICA - 80%. administratorul firmei este MĂNESCU M. ION. Firma, înfiinţată în 2011 la Buzău are ca obiect de activitate „Comerţ cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii