Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de modernizare și extindere a rețelelor de apă în incinta CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța

ro

16 Jul, 2021 00:00 2856 Marime text
  • Lucrări de extindere și modernizare a rețele de apă din Portul Constanța
  • CN APM Constanța a atribuit contractul de execuție
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru modernizarea mai multor rețele și conducte de apă din incinta portului.
 
Atribuirea a avut loc la 14 iulie 2021, iar loturile vizate sunt următoarele: „ Lot1 – "Modernizare și extindere rețele alimentare cu apă pe Mol II Socep – Port Nou" LOT 2 – "Conducta alimentare cu apă la cheu, Zona PL 5 – PL 7 – Barter, Port Constanța - Sud" LOT 3 – "Modernizare conduct alimentare cu apă DN 300 mm, Zona Foraj Romtrans – Cămin Poarta 2" LOT 4 – "Modernizare magistrală alimentare cu apă nr. 1 – Port Nou" LOT 5 – "Modernizare conductă alimentare cu apă DN 219 mm, zona Gară Romtrans – Gospadărie apa Mol I Sud, Port Constanța Sud".
 

Ce lucrări vor fi făcute:

 
Lot 1 – Rețeaua de alimentare cu apă din zona Mol II Socep este din oțel DN 160 mm, este de tip inelar, formată din doua fire pozate la o adâncime medie de 1,8 m și asigură alimentarea cu apă atât penru navele acostate la cheu, cât și pentru magaziile și rețeaua de alimentare și stingere a incendiilor existente pe Mol II. Pentru limitarea pierderilor de apă, alimentarea cu apă a conductei de distribuție apă la cheu este oprită și este alimentate doar când sunt acostate nave la cheu care solicită alimentarea cu apă.
LOT 2 – Zona propusă pentru extinderea rețelei de apă se află între zona PL 7 – Barter – Port Constanța – Sud. În prezent în această zonă nu există un sistem centralizat de alimentare cu apă.
LOT 3 – Zona propusă pentru reabilitarea rețelei de apă se află între Zona Forajului Romtrans și Poarta 2. În prezent în această zona există un sistem centralizat de alimentare cu apă, dar acesta este vechi, cu un grad de uzură și trebuie înlocuit
LOT 4 – Zona propusă pentru modernizarea rețelei de apă se află în Portul Nou. În prezent în această zonă există un sistem centralizat de alimentare cu apă, dar acesta este vechi, cu un grad de uzură ce necesită înlocuire
LOT 5 – Zona propusă pentru modernizarea rețelei de apă se află între zona Gara Romtrans – Gospodărie apă Mol I Sud, Port Constanța Sud. În prezent în această zonă există un sistem centralizat de alimentare cu apă, dar acesta este vechi, cu un grad mare de uzură și trebuie înlocuit.
 
Valoarea totală a achiziției este de 1.085.675,91 lei. Câștigătorul licitației este LCS Ideal Topconstruct SRL.
 

Despre LCS Ideal Topconstruct SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2018, cu sediul societatea în municipiul Constanța, pe strada Unirii. Asociat unic și administrator este Andrei Lăcusteanu. În anul 2020, au fost raportați 22 de angajați, cu o cifră de afaceri de 1.925.657 lei și are un profit net de 92.511 lei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii